Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Egy vékony magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy vékony magas srácnak érdemes kigyúrnia magát, vagy inkább a "szálkás" kicsit izmosabb test (vékony, de kockahas, fesze s. gg) felé haladjon?

Figyelt kérdés
Közvéleménykutatásból írtam a kérdést.
2013. jan. 19. 14:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

nekem kimondottan tetszenek a magas, kigyúrt pasik.

de ritkán látni ilyet, általában a tökmagok gyúrják ki magukat hogy ezzel kompenzáljanak.

viszont, ha valakinek minden edzés nélkül jó alakja van (létezik ilyen) annak igazából édes mindegy hogy gyúrja ki magát, jól fog kinézni.

2013. jan. 19. 15:11
 12/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönnek be a nagyon kigyúrt pasik.Viszont a sportosabb testalkatúak,kicsit izmosabbak viszont igen.
2013. jan. 19. 15:13
 13/23 anonim ***** válasza:

Lefogadom,hogy a kicsit izmosabb alatt azt érted,hogy kockahasad van,de vasággyal együtt vagy 60 kiló.Akinek kint vannak a bordái az nem izmos és nem is szálkás,hanem szimplán egy vézna giliszta,aki csont és bőr.

A szálkás ezt jelenti: [link]

2013. jan. 19. 15:23
 14/23 anonim ***** válasza:

Amikor a nők "kigyúrtat" emlegetnek akkor kb. a Ronnie Coleman és hasonlókra gondolnak.

Hidd el a legjobban bejövős nekik a magas és viszomylag izmos pasi akinek tényleg van vàlla stb. Egy 20-as karú pipaszár senkit se vonz:)

2013. jan. 19. 15:30
 15/23 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha fiúk nem okoskodnának folyton, hogy mi kell a nőknek. Mindenkinek más az ízlése. Nekem kifejezetten tetszenek a vékonyabb féle fiúk, szóval kérdező, a 2. variációra szavazok! :)
2013. jan. 19. 16:04
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
ha nem tömegnövelsz és úgy leszel szállkás akkor kb annyira lesz az vonzó mint egy kövér nőn a nagy CSöcs :D
2013. jan. 19. 19:36
 17/23 Dogmatix91 ***** válasza:

FreakNiceUglyBea(u)ty

Neked ez tetszik? [link]

Kockás a hasuk, vaságyastól 50kiló (a kettő összesen), csapnivaló testtartás...ez kell a nőknek? :S

2013. jan. 19. 22:41
 18/23 anonim ***** válasza:

Háááát... Ezek nem a legszebbek, de ha tetszik az illető arca, öltözéke, szóval összhatásra úgy "egyben van", akkor meg tudna tetszeni (inkább, mint egy pocakos, mackós...) Sportolhatnának valamit, meg javíthatnának a tartásukon, ez tény. Amúgy a jobb oldalinak az alap felépítése sem a legjobb, mert össze van esve a válla. De láttam már nem egy olyan felépítésű fiút, aki még igencsak soványkán (185/60-65) is arányos volt, megvolt a a tipikus V alakzata, szóval volt válla, és a képen szereplő fiúkénál szebb mellkasa, na meg feszes feneke, hosszú, formás lábai...stb.

Szóval felépítéstől is függ.

De tény, hogy a képen láthatóknál jobban tetszik azért, ha látszik, hogy sportol valamit az illető, foglalkozik magával, tehát van egy kis egészséges izomzata.

2013. jan. 19. 23:07
 19/23 Dogmatix91 ***** válasza:

ennyi. én se mondtam, hogy legyen a kérdező testépítő. Mellesleg most, hogy még egyszer végig olvasom a kérdést, ez tök értelmetlen. Mi hogy kigyúrnia magát, vagy inkább szálkás kicsit izmosabb test? Ha "kigyúrod" magad, akkor is izmosabb leszel :D A szálkásság meg már azon múlik, hogy hogyan kajál az illető. A 100kilós színpadi súlyú testépítőknél nincs szárazabb izomzat, mégis ki vannak gyúrva. Én 187cm vagyok és én is voltam 65kiló elég sokáig, jó szarul is éreztem magam sokszor, pedig nincs olyan rossz genetikám. A sport önbizalmat ad (nem azért, mert ki vagyok ba.szva nézzetek, meg feszítek mindenhol. Általában le se veszem a pulcsit, nem azért edzem, hogy mutogassam magam), jó fizikumot és ha kicsit is komolyan veszi az illető azt amit csinál, akkor egy sokkal egészségesebb életmódot tud folytatni. Mióta edzem, nem iszom üdítőket, próbálok normálisan kajálni, napjában 5-6szor, jobban tudok koncentrálni stb.

Egy utolsó megjegyzés. A kockás has nagyon szép dolog, de ha nincs isteni genetikád (normális tömeg mellett is kockás a hasad), akkor a szálkás fazon megtartása nem túl egészséges. Kell valamennyi zsír az emberre, már csak a zsírban oldódó vitaminok miatt is, vagy ha lebetegszik az ember. Nem azon fog múlni, hogy összejössz e egy lánnyal, hogy kockás e a hasad. Ne más miatt sportolj, hanem magadért.

2013. jan. 20. 08:36
 20/23 A kérdező kommentje:

Engem a csaj dolog motívál.

Egy vékony srác csak a dundi csajok jön be, mert ők is leakarnak fogyni, de lusták hozzá, így összejönnek egy vékony sráccal, és az olyan mintha ők is lefogytak volna.

2013. jan. 20. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!