Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokra hogyhogy ekkora hatással vannak a mellizmok? : D
Elég izmos fiú vagyok,a sok évi sport eredményeként jól kidolgozott mellizmokra (többek közt) tettem szert,tudom "ugráltatni" is őket.És azt vettem észre hogy szinte bárhol/bármikor/bármilyen társaságban megcsinálom ezt a kis trükköt,az hatalmas sikert arat.Mindenki dől a röhögéstől,a lányok körében pedig a reputációm hatalmasat emelkedik.(persze megfelelően kell időzíteni) Szóval hogyhogy ekkora hatása van a mellizmoknak?:D Komolyan érdekel.
Nem vagyok egy "sötétgyúrós",remélem az írásomból is látszik.
17/F
Nekem is izmos a testem, régóta eddzek,és persze két nagy panel van a melkasomon izomból, de egy bizonyos szint után nem jó ám. PErsze látszódjon, meg jó tömör feszes, de vannak akiknek már túl domború, és láttam már olyan női megnyilvánulásokat, miszerint pl. Vin Diesel mellizmát csöcsösnek nevezte a hülyéje. Szóval nem mindnek jön be! Arra azért figyelj.
Azok a nagy szteroidos domdormanek már elég melltartós kategoriák.
Maximum ekkora mellizom a nyerő [link]
Ez már elég csöcsös viszont [link]
Ez utóbbi már elég kiemelkedő
szerintem tök vicces :D
de amikor megcsikizik, az még jobb
viszont ez olyan, hogy egy kidolgozott mellizomhoz csak a kockahas jó (mert egy olyanhoz egy pici sörhas is túl undi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!