Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az rossz hatással van a kapcsolatra, ha csak heti 1-2× találkoznak?
En mäsik orszägban dolgozom hogy össze tudjunk költzöni es mar több mint 1 honapja vagyunk külön, havi 2szer talälkozunk, mi szoktunk veszekedni mert szeretjük egymäst es szüksegünk van a mäsikra, de amugy tul fogjuk elni..
azon mulik minden mennyire szeretitek a mäsikat, mit er meg az a kapcsolat, tudsz e värni ...
megronatni meg fogja, de nem veglegesen csak idöelgesen
Én is csak 2x látom a barátnőmet hetente, bár most hogy ilyen kúrvahosszú hétvégénk van csak 1x. Egész nyáron imádkoztam, hogy ne a távolabbi suliba vegyék fel, de végül persze az jött össze. Azért minden nap elég sokat beszélünk telón, skype, vagy fb-n csak sajnos nincsenek közös élményeink. SZóval ártani éppen nem árt, de nem is használ, szerintem lb stagnál a kapcsolatunk, nem haladunk semerre. Heti egy közös alvás szerintem siralmas, de ez van.
22/F
Mi 4 naponta tudunk találkozni a barátommal, és akkor 2 napot együtt töltünk. Napi szinten beszélünk telón, neten, de azért rossz érzés, hogy nem tudunk napi szinten átmenni egymáshoz vagy hasonlók. Igaz mikor együtt vagyunk, akkor napi 24 órában, és bepótolunk mindent. Még soha nem veszekedtünk, meg úgy gondolom, ha már nem tudunk többet együtt lenni, akkor már ne veszekedéssel töltsük az időt.
Én azt mondom, hogy talán még jó hatással is lehet ha csak heti 1-2 alkalommal tud vki találkozni a párjával, nem unják meg egymást, de valahol pedig mégis rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!