Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze tört a szivem. Hogy tudnám kiheverni?
Jaj szivem, el ne hidd ezt a magasság-dolgot... Én 20 évesen vagyok 155cm és hidd el, hogy ez senkinek az égvilágon (még egy 190centis óriásnak sem) okozott soha semmi gondot! Soha!
Az, hogy a magasságodba 'köt bele' nagyon éretlen jellemre vall, de hisz csak 14 éves, szóval ez ki van pipálva.
Másrészt csak kitalálta ezt, hogy legyen mit mondani. Valószínűleg nem akart megbántani még közvetetten sem, de semmiképp ne hidd el, hogy kizárólag ez az oka. Csak egy kifogás.
Fel a fejjel! :) Találsz egy jobb és őszinte srácot! A világ összes ideje a tiéd... :)
Biztos, hogy nem a magasságoddal van baj, hiszen még passzolna is a kettő egymáshoz és a férfiak amúgy is szeretik, ha a lány "törékenyebb" jellemű.. De amúgy sajnos az ilyenen át kell esni. .. én voltam reménytelenül szerelmes tiniként.. bár azt nem lehet szerelemnek nevezni, ha egy olyan emberért vagy oda , akit igazán nem is ismersz.. de ez egy másik téma..
Erre a szitura nyugodtan mondhatom, hogy nyugi.. majd lesz más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!