Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy fiúba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esztii1205 kérdése:

Szerelmes vagyok egy fiúba most mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy olyan fiúba akivel szakítottam de csak azért mert láttam hogy más lányokkal van meg mondta ő is hogy inkább csak barátok legyünk... DE azóta egyre többet vagyok vele mert egy suliba járunk csakhogy ő mindjárt kiballag. Az a lényeg hogy nekem ő még nagyon-nagyon tetszik és szoktunk eléggé néha szemezni meg van amikor összefut a tekintetünk... Van amikor facebookon is olyanokat ír hogy cukorbogyó stb. Szerintetek van még esély rá hogy visszakapjam? Senkinek nem mondtam még el hogy szeretem. Ha tudtok valami módszert amivel kideríthetném kevésbé sejtelmesen hogy tényleg szeret e még? HELP lécci mert megőrülöök ://

2013. jan. 18. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, Cukorbogyó, ez a vonat már elment.
2013. jan. 18. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne legyél szerelmes!:D
2013. jan. 18. 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:
mond el neki és lesz ami lesz:D
2013. jan. 18. 16:04
 4/9 anonim válasza:

Figyelj, ez egy kis p*cs, aki nem érdemel meg téged valószínűleg, és ezért kihasználja azt, hogy te még mindig szereted. Ha igazán szeretett volna, akkor nem lett volna más lányokkal. Ha most ballag, akkor meg még úgyis fantáziálni fogsz róla egy ideig, aztán új barátaid lesznek, és elfelejted. Ha meg igazán szeret, akkor majd ő is találkozni akar veled akkor is, ha már nem lesztek sulitársak. Szerintem ne is próbálkozz vele, inkább sz*rd le mert amíg úgy nézel rá, hogy "megőrülök érted", addig tudja, hogy akárkivel is van, te mindig ott leszel tartaléknak, miközben te tönkremész lelkileg. Úgy gondol rád, hogy ha nincs ló, jó a szamár is. Ne legyél önbizalom hiányos, mert ezek a kis b*zik az ilyen kedves és hűséges lányokat pécézik ki, mert tudják, hogy függsz tőlük érzelmileg. Hagyd a fenébe, barátkozz másokkal, ne emészd magad. Ha továbbra is így folytatja, akkor lesz egy lány, aki őt fogja dobni, és akkor majd leesik neki a tantusz, és visszasír téged. De ha ilyen könnyen hagyod magad, akkor minden alkalommal meg fog csalni, stb. Ne hagyd hogy terrorizáljon! Ja, és még egy: attól még, hogy a faszbúkon azt írja, hogy cukorborsó, az azért van, hogy elhitesse veled, és tartsa bnned a lelket, hogy még mindig van esélyed, de inkább ne írj neki vissza. Nem kell neki beszólni, de ne írj vissza. Ha megkérdezi miért, akkor meg mondd, hogy nem értél rá, nem vetted észre stb.

Úgyhogy hajrá, sok szerencsét!

2013. jan. 18. 16:11
 5/9 anonim ***** válasza:
látom valaki megint nagyon ideges:DD
2013. jan. 18. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Jah, feszültséglevezetés rulz. :D
2013. jan. 18. 16:26
 7/9 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszokat
2013. jan. 18. 19:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen!De remélem kaptam a zöld kezet érte!:D
2013. jan. 19. 01:02
 9/9 A kérdező kommentje:
De egyébként ez a fiú nagyon kedves tehát hogy nemláttam még semmi rosszat csinálni... Ja és hogy szeressek ki valakiből??
2013. jan. 19. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!