Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert olyan undorito ha kover fiuba vagyok szerelmes?
Ha azért kövér mert lusta sportolni,akkor nem csoda ha fujjonganak.Ha tesz valamit a kövérség ellen,akkor szánalmas aki kiröhögi.
De mivel nekem is olyan érzésem van,hogy fiú vagy:Tudod a nőknek,az igényes,izmos férfiak jönnek be.Nem hiszem,hogy te a kövér lányokat szereted..
5-ös, azért ebben igazságtalan vagy, miért ne szerethetne egy kövé fiút
szerintem lehet sokkal kedvesebb, érzelmesebb az a fiú, mint a kigyúrt, nőcsábász ostoba szépfiúk
ha szereti, hadd szeresse
aki ezért kineveti, csúfolja, az buta, felszínes kis pitscha
Miért lenne undorító? Nekem pl a teltebb lányok tetszenek, pedig én elég vékony srác vagyok. Nagyon el van torzulva az emberek értékrendje.
Példa erre a 21:54-es válaszoló, aki még véletlenül sem a kérdésre válaszolt, hanem a kisebbrendűségi komplexusa folytán gyalázza a kövéreket. Amúgy gratulálok a felfogásodhoz, kedves 21:54. Az ilyen átmosott agyú kretének miatt jött haza múltkor sírva a barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!