Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert olyan undorito ha kover fiuba vagyok szerelmes?
Figyelt kérdés
En a szemelyiseget meg a belsojet szerettem meg,de nagyon nagyon nagyon. Es amikor mar beleszerettem akkor talaltam mar vonzonak a teset. A baratnoimnek elmeseltem de lefujoztak,meg leundoritoztak. Az osztalyaban meg lelepleztek mert allitolag meglatszik rajtam. Ok is folyton ezzel baszogatnak. En meg rosszul erzem magam. Amikor az iskola kaszanovajaba voltam belezugva az bezzeg teljesen ok volt mert mindenkinek bejott. Szivas az elet. Miert szamit ennyire h olyan-e valakinek a hasa mint a furdoszobacsempek..2012. okt. 25. 21:41
11/13 Theodorik84 válasza:
Ne foglalkozzál mások véleményével, csak irigyelik a boldogságodat, és a másságodat (és ezt most jó értelembe véve, neked nem mosták ki még az agyadat, remélem ez így is marad)
12/13 anonim válasza:
Hol gyalázom a kövéreket? Főleg,hogy 3 éve még én is az voltam..
És ha agymosott vagyok,amiért a sportos feszes nőket szeretem,hát ez van.De sose sértegetném őket..
21:54
13/13 anonim válasza:
Sportolj vele. A kővérek meg undiritóak amig nem szereted neked is azvolt esélye se let volna egy alkalmira veled hogy az előt. ne csodálkoz a barátnőiden ijenek az emberek persze probálják leplezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!