Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek ez a szöveg bejönne? (lent)
ez nagyon jó! nekem tetszene mert mintha csak én találtam volna ki. egy ilyen szöveg után az első gondolatom az lenne, hogy milyen kreatív csaj akinek van humora.
25F
Nem! Úgy rágnálak kétlábba pjicsán ,hogy lukat fúrj a csillagos égbe! eleve tapló tirpák parasztság,hogy ezzel terrorizál, hogy egy bamba faroknak néz, mert nem tratottam egyértelműnek a szerinte tuti nyerő, de réfi agy számára minimum kétértelmű, de inább észrevétlen morzézéseit.
A másik meg hogy egy elvárós majomnak tartanám, amiért annyira alapnak tartja,hogy majd még én menjek oda pitizni neki.
Ha már van annyi vér a puncádban,hogy odamész ,és felszedsz végre egy pasast, akkor ne így pofátlankodj oda hozzá. Menj oda, és dícsérd meg a karizmát, vagy a cipőjét. Innettől ha nyerő vagy, akkor lehet beszélgetni, utána meg izzadni alattad.
Akkor legfeljebb úgy, hogy: mit kell tennem h megszólíts?
Így már nem bunkó, ha eddig annak tűnt :) Amúgy attól még, hogy így megyek oda hozzá, csak annyit tud meg, hogy tetszik, egyáltalán nem azt jelenti, hogy bármikor bármire is kapható lennék, amíg meg nem ismerem.. Az értelmes válaszokat pedig köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!