Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek ez a szöveg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek ez a szöveg bejönne? (lent)

Figyelt kérdés
Bejönne nektek ha egy lány azzal a szöveggel menne oda hozzátok h : Szia! Mit kell még tennem, hogy megszólíts? :) (válaszhoz légyszi kort is írjatok)
2013. jan. 18. 00:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó ötlet, aranyos lenne. Én örülnék neki, szóval hajrá! :)
2013. jan. 18. 07:42
 12/17 anonim ***** válasza:

ez nagyon jó! nekem tetszene mert mintha csak én találtam volna ki. egy ilyen szöveg után az első gondolatom az lenne, hogy milyen kreatív csaj akinek van humora.

25F

2013. jan. 18. 11:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem! Úgy rágnálak kétlábba pjicsán ,hogy lukat fúrj a csillagos égbe! eleve tapló tirpák parasztság,hogy ezzel terrorizál, hogy egy bamba faroknak néz, mert nem tratottam egyértelműnek a szerinte tuti nyerő, de réfi agy számára minimum kétértelmű, de inább észrevétlen morzézéseit.

A másik meg hogy egy elvárós majomnak tartanám, amiért annyira alapnak tartja,hogy majd még én menjek oda pitizni neki.

Ha már van annyi vér a puncádban,hogy odamész ,és felszedsz végre egy pasast, akkor ne így pofátlankodj oda hozzá. Menj oda, és dícsérd meg a karizmát, vagy a cipőjét. Innettől ha nyerő vagy, akkor lehet beszélgetni, utána meg izzadni alattad.

2013. jan. 18. 13:04
 14/17 A kérdező kommentje:

Akkor legfeljebb úgy, hogy: mit kell tennem h megszólíts?

Így már nem bunkó, ha eddig annak tűnt :) Amúgy attól még, hogy így megyek oda hozzá, csak annyit tud meg, hogy tetszik, egyáltalán nem azt jelenti, hogy bármikor bármire is kapható lennék, amíg meg nem ismerem.. Az értelmes válaszokat pedig köszönöm :)

2013. jan. 18. 18:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem jó mert ezzel azt mondod mennyire töketlen hülye hogy észre sem vesz. Sokkal jobb ha vmi semleges témaval inditasz, vagy a helyről mondasz valamit, a zenéről szal ne az elvárásaiddal támadd le. Ugyanakkor nem kell rám hallgatnod, mint látod, sokaknak bejön ez. Szal légy ügyes! :-D
2013. jan. 18. 23:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2013. jan. 19. 23:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Na? Mondtad neki? :)
2013. jan. 21. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!