Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, mi kell nektek ahhoz, hogy beleszeressetek egy lanyba?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 17:06
2/11 Problem? válasza:
Jól kell éreznem magamat vele. Közös dolgok stb....
3/11 anonim válasza:
nagy melle...izéé ö bocs kerek formás fenék.
4/11 anonim válasza:
Nem tudom, mondjuk, hogy normális csaj legyen
ne csináljon semmi baromságot ne drogozzon ne cigizzen ne
legyen alkoholista jól nézzen ki, sportoljon és így már tuti befutó.
6/11 anonim válasza:
4-es komolyan csak olyanba tudnál beleszeretni aki sportol?
7/11 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. Szeretem a sportos lányokat, sőt igazából ki nem állhatom azokat, akik tunyák-lusták, olyanokba nem tudnék beleszeretni. Tehát: bájos arc, természetes (no műköröm meg ilyenek) és sportos test, legyen kedves, vidám, és ha okos, az sem baj...
8/11 anonim válasza:
Szódát igyon koktél helyett:-) Jellemében nem àrt ha valamiben egyedi,attól lesz kisugàrzása.( pl. obcén a humora, de alapbòl visszahúzòdó) de ez már ugye tényleg egyénfüggő..kinek mi tetszik.
9/11 anonim válasza:
Valami a személyiségében amivel megfog.
Lehet akármekkora melle,akármilyen jó popsija vagy sportos teste....ha belülről számomra nulla akkor esélytelen.
10/11 ASOT válasza:
Ez vagy jön magától vagy nem. Ehhez nem elég az h szép és normális. Erre nincs konkrét magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!