Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 19 éves lányba itt, de most barátja lett, mit tegyek?
Sziasztok.
17 éves debreceni srác vagyok.
Elkezdtem egy lánnyal itt beszélgetni.. Valami lényegtelen téma miadt írt rám.
Aztán teljesen összehaverkodtunk.
Képet nem láttam róla, de magába a jellemébe szerettem bele.:)
Megkért, hogy segítsek neki hogy összejöjjön egy sráccal. Itt Gyk-n adtam tippeket. Össze is jöttek.
Most nagyon boldog vagyok, hogy sikerült neki, és az én segítségemmel, én bátorítottam. De mégis egy kicsit féltékeny vagyok, pedig tudom hogy Ő budapesti..
Szóval semmi sem lehetett volna köztünk.
Nagyon szeretek vele beszélgetni.
Szerintetek mit tegyek? Simán tegyem magam túl rajta?
Én boldog vagyok, hogy sikerült neki, de egy kicsit féltékeny
3-as jól mondja. most ő az egyetlen az életedben akivel "elmélyültebb" kapcsolatot tudtál létrehozni, hála az internet "fantasztikus" személytelen világának..
nem szerethetsz bele valakibe internet által, az emberek ezt miért nem hiszik már el?
mozdulj ki, ismerkedj valódi emberekkel!
6.: akkor előbb tisztázd magadban a nagyobb szó jelentését.
egyéb iránt tök m1 h idősebb vagy sem.
kérdező: felejtős. legközelebb meg gondold át mit akarsz a csajtól mielőtt ilyen hülyeséget csinálsz :D
Ti ezt férre értitek..
Magába a jellemébe, a stílusába szerettem bele. És nem abba hogy vékony,magas,alacsony..
És az egész nem azzal kezdődött hogy csajozok. Simán elkezdtünk beszélgetni. Nem olyan szándékkal írtam neki vissza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!