Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha beleszerettem egy lányba de neki van barátja?
Hagyd békén. Ha belekavarsz a kapcsolatba, akkor tényleg szemét vagy.
Ha szakítanak esetleg, akkor keresd meg, ha nem akkor hagyd békén. Van rengeteg lány.
Ismerős történet. Én ezt megcsináltam hogy udvaroltam a lánynak annak ellenére hogy volt barátja végül a lány barátja ezt nagyon félre értette mert én közben nyomultam is a csajra, a srác dobta a lányt a csaj meg mondta hogy felejtsem el őt mert ez így nem jó. 3 hétig próbált kibékülni a barátjával nem jött össze. Majd utána pár nappal késöbb áthívott hozzá és mondta hogy a haverságunknak vége, felejtsem el őt ne hívjam egy utolsó szemét vagyok és így meg úgy lehordott engem valamint mivel egy suliba jártunk eléggé megalázott párszor meg szinte mindenkinek elhordta hogy egy aljas vagyok sokáig nem tudtam becsajozni pontosan ezért. Végül egyetemista lettem akkor gyakorlatilag új város, új hely, új baráti társaság plusz néhány régi akik kiálltak mellettem új nők szinte minden más volt és akkor újra helyre jött minden.
Tudom hogy egy aljas féreg voltam nagyon megbántam és megis kaptam ezt a pofont az élettől.
Neked kérdező én azt tanácsolom hogy bármennyire is szerelmes vagy ne ess bele az én hibámba, hidd el annyi lány van még és kitudja lehet hogy van egy olyan másik lány aki sokkal jobban illik hozzád. Ha annyira szereted azt a lányt akibe bele vagy esve vagy békén hagyod vagy csak időnként beszélgettek ha úgy haverok vagytok. Hidd el ez így lesz a legjobb.
Aa félreérthetö jeleket ad, akkor hagyd békén, de ha egyértelmü hogy téged akar, akkor tegyél érte.
A páromnak még mindig völegénye van , bennünket se befolyásol, mindig vannak luzerek.
35/F
én viszont fordítva jártam....igaz egy segggfej voltam!
de magasról lesz@rom hogy ki minek gondol! És hogy miért???
Azért mert a csaj végül miattam hagyta el a pasiját, minden követ megmozgattam érte, és belémszeretett, igaz 5 hónapomba tellt kivárni és addig kellett küzdenem érte, de mér 1,5 éve együtt vagyunk és megérte minden perc!
És lesz@rom, hogy mibe rondítottam bele vagy sem, mert megszerettem és ő is engem, és az én BOLDOGSÁGOM volt a tét, nem a másik pasié! Az enyém!
27/f
szóval a 21:53-assal értek egyet!
21:55-ös voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!