Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolóztam egy lánnyal, de van barátom. Leszbikus vagyok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 21:59
11/13 anonim válasza:
Jézusom a sok idióta...Először is nem k.va.Miért lenne az?Pusztán kíváncsiság is lehet az egész..Az is lehet hogy nem jelentett semmit és szereti a barátját.Nem ismerjük az előzményeket..Másodszor meg miért lenne undorító?A mai társadalomban szerintem ez nem kellene hogy ekkora felháborodást keltsen még mindig..Mindenkinek joga van ahhoz vonzódni,azzal együtt lenni akivel csak akar.Gondolom a kérdező se volt a legokosabb mert attól még hogy megcsókol egy lányt nem azt jelenti hogy egyből leszbikus.Én csak azt mondom hogy az embereknek toleránsabbnak kellene lenni egymással,mert az hogy valaki jó ember vagy sz*r ember nem a nemi hovatartozásától függ.
12/13 anonim válasza:
Én sem tartom helyesnek, mert természetellenes, és én egyszerűen nem tudnám megcsinálni...
De a kérdésre szeretnék válaszolni (így 2 év után), úgyhogy azt tudom mondani, hogy ha csak kíváncsiságból tetted, és szereted a barátodat, akkor hetero vagy. Ha viszont úgy érzed, hogy jelentett valamit a csók, de a barátod sem hagy hidegen, akkor biszex vagy, ha pedig csak a csajok iránt vonzódsz, homokos!
13/13 anonim válasza:
Bocs, elnéztem a dátumot... Nem 2 év, hanem 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!