Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan néz ki egy huszonéves, ronda nő, akinek a csúnyasága nem a kövérségében mutatkozik meg?
Sok kérdésben hivatkoznak ronda lányokra, de én nem tudom elképzelni, hogy mi számít rondának manapság.
Ha lehet, linkeljetek nekem olyan képeket, amin huszonéves, nem kövér, ámde ronda csajok vannak. Lehetőleg magyarok. Ha valakinek személyiségi jogi aggályai vannak ezzel kapcsolatban, akkor privátban is elküldheti a linket.
22:16
Igazad van, mint már kiderült, én igénytelen vagyok a ti mércétekkel :)
na ő tényleg csúnya. nem szép arcforma, nagy, kampós orr, óriási elálló füled, nagy száj.
a feljebb belinkelt képek direkt arra lettek kihegyezve, hogy szélsőséges példákat mutassanak, ez már némelyik file nevéből is kiderül. Ott is előkerülnek a kövérek, ami itt OFF téma. Nem ilyesmire gondoltam, de azért köszi.
Az utolsó link sokkal életszerűbb. Bevallom, én látom benne a rondaságot, de ez a fent kitárgyalt igénytelenségem miatt lehet. Kedves válaszadó, te nőként látod rondának őt, vagy férfiként? Nem mindegy ám.
Az utsó szöke maca szerintem is átlag kategoria. Vannak annál sokkal szörnyetegebbek is.
DE szerintem sokan úgy lehetnek,hogy a szép de nem fog meg re mondják hogy átlagos. A szép és tetszik az meg a király.
Látom, mindenbe belekötsz, mert fent voltak igazán ronda lányok belinkelve, akik dagadtak sem voltak, de azoknál a fájl neve a baj? Letöltöm, átnevezem, feltöltöm és attól megszépül?
A te előítéleted szélsőséges inkább...
Nesze itt egy szépség:
nem olvastam el a korábbi válaszokat, nem tudom, lehet valaki már előzőleg hivatkozott rá :D
Szerintem a csúnyaság az többnyire inkább természetellenességben vagy valamilyen komolyabb betegségben mutatkozik meg. Csúnya nő az, aki ezerszer átszabatja magát, és nem ismer mértéket, túl sok sminket használ, stb, illetve némi genetikai rendellenességgel is büszkélkedhet, pl ultrakicsi az arca, vagy szembetűnően asszimetrikus. Meg egy csomó más betegség.
De aki egészséges, természetes, az nyilván tud magán olyan szinten segíteni (testmozgás, egészséges táplálkozás, ha nagyon szükséges, akkor esetleg valami enyhe smink), hogy ne tartsák csúnyának, vagy legalábbis bekerüljön az átlagos kategóriába.
Mondjuk, én lány vagyok, szóval lehet, hogy egészen másként vélekedem a kérdésről, mint a férfiak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!