Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan néz ki egy huszonéves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan néz ki egy huszonéves, ronda nő, akinek a csúnyasága nem a kövérségében mutatkozik meg?

Figyelt kérdés

Sok kérdésben hivatkoznak ronda lányokra, de én nem tudom elképzelni, hogy mi számít rondának manapság.

Ha lehet, linkeljetek nekem olyan képeket, amin huszonéves, nem kövér, ámde ronda csajok vannak. Lehetőleg magyarok. Ha valakinek személyiségi jogi aggályai vannak ezzel kapcsolatban, akkor privátban is elküldheti a linket.

2013. jan. 16. 11:51
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Előkerültek a képek, bár "csupán" celebeké :)

Valkó Eszter valóban nem egy szépség, de ettől én még vonzónak tartom. Már csupán a keresztneve miatt is lefeküdnék vele. Nincs szebb név az Eszternél SZVSZ

2013. jan. 16. 15:52
 22/39 anonim ***** válasza:

"Már csupán a keresztneve miatt is lefeküdnék vele."

Ha ekkora barom vagy, akkor mi értelme a kérdésednek? Egy ócska ribanccal és egy bányarémmel is lefeküdnél, mert Eszternek hívják. No comment.

2013. jan. 16. 15:54
 23/39 A kérdező kommentje:
whatever
2013. jan. 16. 15:55
 24/39 anonim ***** válasza:
Ha Valkót vonzónak tartod, akkor már értem a feltett kérdésedet. Nem tűnsz válogatósnak, ezért "nem tudod elképzelni mi számít rondának".
2013. jan. 16. 16:05
 25/39 A kérdező kommentje:

A szép és a vonzó az nem mindig jár együtt. Valkó nem szép, de vonzó, Gryllus Dorka szép, de nem vonzó.

Az ízlésem (illetve szerintetek annak a hiánya) valóban nem mainstream, de az nem művészet, hogy ugyanaz tessen, mint a nagy többségnek.

2013. jan. 16. 16:15
 26/39 anonim ***** válasza:
Hmm, jogos. Akkor mondok mást, ronda az pl, aki igénytelenül néz ki, tehát csapzott, zsíros a haja, az arcbőre, kusza a szemöldöke, össze-vissza állnak, sárgák a fogai. Ez persze megint egy fokozat, de van akinek ezt jelenti a rondaság. És van egy csomó nő, aki még zsíros hajjal is szép.
2013. jan. 16. 16:22
 27/39 anonim válasza:
2013. jan. 16. 17:56
 28/39 A kérdező kommentje:

Ezt a csajt ontopiknak tartod? Szerintem jól néz ki. A világos bőr az plusz pont.

Gondolom, a neve titok.

2013. jan. 16. 18:12
 29/39 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha én linkelnék egy számomra nem vonzó csaj képét, attól még neked lehet hogy tetszene, vagy éppen fordítva....
2013. jan. 16. 22:16
 30/39 A kérdező kommentje:

17:56

Most már bevallhatod, hogy te vagy a képen.

2013. jan. 16. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!