Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan néz ki egy huszonéves, ronda nő, akinek a csúnyasága nem a kövérségében mutatkozik meg?
Figyelt kérdés
Sok kérdésben hivatkoznak ronda lányokra, de én nem tudom elképzelni, hogy mi számít rondának manapság.
Ha lehet, linkeljetek nekem olyan képeket, amin huszonéves, nem kövér, ámde ronda csajok vannak. Lehetőleg magyarok. Ha valakinek személyiségi jogi aggályai vannak ezzel kapcsolatban, akkor privátban is elküldheti a linket.
2013. jan. 16. 11:51
12/39 anonim válasza:
Mondjuk akit linkeltem, ő harmincas. Ronda szerintem az aránytalan arcú, lófej pl tipikusan (Sarah J. Parker pl) vagy genetikusan táskás szemek, pici szemek, nagy görbe orr, keskeny alig-száj, nagy áll, magas homlok (frufruval tompítható igaz). De összességében azt látom (nőként) hogy a férfiak a legtöbb előnytelen vonást könnyebben viselik az arcon, mint az alakon. Tehát a pasik gondolkodásmódjában a szép=jó alakú. Cáfoljatok meg, ha nem így van! :)
13/39 anonim válasza:
11 ez azért még egy 10 es skálán olyan 5 ös, jóindulattal 6 os szintű fej.Bár elég ragadozó fogai vannak. Mindegy, nem láttál te még 10 es skálán 2 eseket :))
14/39 anonim válasza:
és ez? :D Bár neki a stílusa eleve annyira gáz...
15/39 anonim válasza:
13-as hát ugye én nő vagyok, tehát kritikusabban szemlélem a többi nőt. :)
16/39 anonim válasza:
Mondjuk ha engem kérdezel, szerintem Rubint Réka kifejezetten csúnya, lófejű, kapafogú, de tökéletes teste van.
17/39 anonim válasza:
Egyébként nekem van olyan ismerősöm, aki nagyon-nagyon csúnya, de ismerős képét csak nem teszem már ki ide. :) Az illetőnek konkrétan nincs álla, tiszta táskásak a szemei és olyan színtelenek is, tök lapos a szemöldökcsontja, magas a homloka, kapafogai vannak, nagyon amorf arca van. Az alakja viszont jó, átlagosan sportos. De ezer éve nincs barátja, szóval lehet, h mégse csak az alak számít.
18/39 anonim válasza:
14, ez már nálam! lentebb van azért :D
Ez hogy tetszik? [link]
Az is gáz,ha egy nőnek férfi feje van arcvonásban.
19/39 anonim válasza:
Ez azért megint extremitás, ő nyilván a sok férfihormontól-szteroidtól lett ilyen!
20/39 anonim válasza:
Persze, igen extremitás, csak példa, hogy vannak ilyenek alapból a nagyon csontos fejüekre gondoltam, meg a túl férfias arcvonásokra. Az nem csak a tetszto szedés miatt van. Igazán az is hátrányos tulajdonság. A kép csak szemléltető jelleggel volt linkelve, ne konkretan a képen láthatóra koncentrálj, csak magára az arrcvonásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!