Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor melyik kell a férfinek?
a) Belevaló, talpraesett, vagány nő, akin érződik, hogy sose futna egy férfi után, mert van önbecsülése, és nincs ráutalva senkire. Nem harsány vagy túl kemény, nem karrierista, viszont önálló, magabiztos. Ettől még lehet finom és nőies, de mégis az sugárzik belőle, hogy egyedül is teljesnek érzi magát, tudja, mit akar, nem nyavalyogna egy pasi után sem.
b) A törékeny nő, akinek egy erős támaszra, a nagybetűs Férfire van szüksége, aki mellett a férfi alfahímnek érezheti magát. Sebezhető, érzékeny lelkivilágú, akit védelmezni lehet. Nem sértődékeny vagy hisztis, de sugárzik belőle, hogy az a fajta, akit tejben-vajban lehet füröszteni, küzdeni lehet a kegyeiért.
Szerintem mindkettő elég jól hangzik, de mitől függ, hogy egy pasi melyiket részesíti előnyben? Talán a dominánsabbak a másodikat szeretik, akik meg nem macho tipusuak, azok az elsőt? Fiúk, nektek melyik jön be jobban? Lányok/nők, nektek mik a tapasztalataitok?
Egy nőnek erősnek és gyengének is kell lennie. Attól lehetünk IGAZI nagybetűs NŐK, ha tudjuk, hogy mikor, hol, kivel hogyan kell viselkednünk.
21/L
tuti midnenki a b-t válassza, én is :D
f19
23-asnak:
Az nem jó, ha küzdeni kell érte? De ha a lány könnyen adja magát, akkor meg az a baj, hogy hamar ráuntok, mert nem kellett érte megdolgozni, nem? Nem fontos a vadászösztön?
Ezt rosszul tudod lány! A férfiak nagoyn is két táborra szakadnak ilyen téren. Van a vadászösztönös meg van aki a könynen kapható, kevésbé melós lányokat kedveli. A férfiak egyik fele ilyen a másik fele amolyan. Én a könnyen kapós nőket szeretem. Semmivel nem ér kevesebbet, ha a lány tökéletesen megfelel az igényeimnek!
Ez az egyik tény. A másik meg szerintem az,hogy azok a fickók,akik nem szeretik a könnyen kapós nőket betegek agyilag, mert belegondolják, továbbgondolják, hogy aki könnyen jött könnyen megy mint a pénz. Hülyeség! Ha két ember igazán egymásra talál akkor egész hosszú ideig is együtt maradhatnak, ez nem attól függ,hogy mennyire kéreti magát,mennyire játsza az agyát. Azok tehát akik ilyen torzul gondolkodnak mint túlteng bennük a féltékenység kategoriás emberek, ennyit ezekről a nagy vadászösztönösökről.
De akkor is tudd,hogy lesz rengeteg ,aki azt szereti ha könynen jön a nő, meg rengeteg aki azt ha küzdenie kell érte. Mindkettő van! Lásd át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!