Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor melyik kell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor melyik kell a férfinek?

Figyelt kérdés

a) Belevaló, talpraesett, vagány nő, akin érződik, hogy sose futna egy férfi után, mert van önbecsülése, és nincs ráutalva senkire. Nem harsány vagy túl kemény, nem karrierista, viszont önálló, magabiztos. Ettől még lehet finom és nőies, de mégis az sugárzik belőle, hogy egyedül is teljesnek érzi magát, tudja, mit akar, nem nyavalyogna egy pasi után sem.

b) A törékeny nő, akinek egy erős támaszra, a nagybetűs Férfire van szüksége, aki mellett a férfi alfahímnek érezheti magát. Sebezhető, érzékeny lelkivilágú, akit védelmezni lehet. Nem sértődékeny vagy hisztis, de sugárzik belőle, hogy az a fajta, akit tejben-vajban lehet füröszteni, küzdeni lehet a kegyeiért.

Szerintem mindkettő elég jól hangzik, de mitől függ, hogy egy pasi melyiket részesíti előnyben? Talán a dominánsabbak a másodikat szeretik, akik meg nem macho tipusuak, azok az elsőt? Fiúk, nektek melyik jön be jobban? Lányok/nők, nektek mik a tapasztalataitok?

2013. jan. 16. 01:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
6%
Mindegy,csak külsőre tetszzen,az a lényeg.
2013. jan. 16. 01:13
 12/32 anonim ***** válasza:
Mindkettő,vagy keverékei lehetnek jók.
2013. jan. 16. 01:16
 13/32 anonim ***** válasza:
Én a törékenyet választanám, szeretek lovagias lenni és védelmezni :D. 20/F
2013. jan. 16. 01:21
 14/32 anonim ***** válasza:
Legyen szép, okos, hűséges, őszinte, vicces, tudjon főzni...
2013. jan. 16. 01:23
 15/32 Mókusgyilkos ***** válasza:

ha 1 mód van rá akkor C de ha 2 csaj áll előttem [A és B] akkor inkább rárántok :) [h maradnak és kirakjuk az abc az már rajtuk áll XDXD]

de tényleg: a 2 véglet.. [a normális nő halmazon belül persze!] mindkettőnek vannak hátulütői. tényleg az ideális az amelyik ennél azért jóval árnyaltabb jellem :) [na jó: alapvetően a dominánsabb darabok felé húzok mert vicces mikor kiegyenlítettek az erőviszonyok. persze ettől függetlenül volt már Bvel [meg amennyivel durvábbal] is dolgom.

2013. jan. 16. 01:52
 16/32 anonim ***** válasza:

Az A) prototípusok csak papucsot csinálnak a pasikból.

A B)-nek ki kell nyalni folyton a seggét érzelmileg, hogy ne kombináljon. Én tipikus B) vagyok.:D

2013. jan. 16. 01:59
 17/32 anonim ***** válasza:
Én kinyalnám a s*gged...
2013. jan. 16. 02:09
 18/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket, látom, megoszlanak.

Mindkettőre láttam már példát az életben, hogy a) barátnővel rendelkező pasi kezdte kissé haverként kezelni a nőt, és egy b)-re csorgatta a nyálát.

És fordítva is, hogy az illetőnek b) barátnője volt, de kicsit unta már, és izgalmasabbnak, nagyobb kihívásnak tekintett egy a) nőt, akit jobban is tisztelt.

(Tudom, ez így eléggé le van egyszerűsítve, hogy betűkkel jelölöm őket és kategorizálok, de nagyjából tényleg így volt.)

Na most akkor a nő legyen elég "erős", hogy tisztelni tudják, és emellett elég "gyenge", hogy le akarják vadászni, meg babusgatni? :D

2013. jan. 16. 02:17
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Leegyszerűsítem.

Olyan nő kell a férfinek, akit szeret és aki viszont szereti. Nem kell bonyolítani.

2013. jan. 16. 02:33
 20/32 A kérdező kommentje:
Oké. :) Ez az én bajom, hogy mindent túlkomplikálok, aztán a végén csinálni se merek semmit, nehogy valamit elrontsak. :D
2013. jan. 16. 02:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!