Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, az kizáró ok egy kapcsolatban ha a lánynak van egy gyermekkori gyógyíthatatlan betegsége? (mozgássérült)
Pont nem akartam kiírni az arthitist, na mindegy. Hát, remélem tényleg nektek van igazatok :( most így az 5. sikertelen próbálkozás után elment a kedvem a dologtól ,de majd csak lesz valami.
Köszönöm mindenkinek!!!
kapom a lefeléket, de őszintén elmondom. Nekem lehet hogy gondot okozna. Ismerkedésnél a külső az első amit meglátok és vagy megtetszik vagy nem. Hazudik aki szerint nem igy van. Azt mondtad, hogy nem igazán látszik, szóval lehet hogy nem is lenne gond eleinte, aztán ha a személyiség megfog akkor onnantól kezdve megszépül az illető és ilyenek nem zavarnak egyáltalán.
Mellesleg ha én az ötödik ismerkedés után feladtam volna a csajozást akkor kb a 2. nap abba is hagytam volna :D
Ne add fel, pecabot helyett hálóval próbálkozz, sok pasi van, tuti megtalálod a hozzád illőt.
24f
Nekem atópiás dermatitisem van, ez egy elég csúnya bőrbetegség, bár sokszor évekig tünetmentes. De ha kijön, akkor tele vagyok kiütésekkel, és mivel spec. rendelésre kell járni vele, kb. 2-3 hétre kapok időpontot.
Most együtt vagyok egy fiúval, 3 hónapja vagyunk együtt és kijött. Én szörnyen szégyellem és rondának látom magam, ő azt mondta, így is ugyanolyan gyönyörű vagyok, mint eddig :)
Szerintem ha normális partnert találsz, akkor neki ez nem lesz kizáró ok, csak ne add fel :)
Remélem nem baj, hogy lányként hozzászóltam :) 25N
őszintén megmondom, levesz az értékedből de nem sokat!
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!