Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, az kizáró ok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bino kérdése:

Srácok, az kizáró ok egy kapcsolatban ha a lánynak van egy gyermekkori gyógyíthatatlan betegsége? (mozgássérült)

Figyelt kérdés
Tudok járni, meg meg tudok csinálni különböző dolgokat ,de nem vagyok olyan erős nem tudok annyit sétálni, futni. Valamilyen szinten persze ezek a dolgok is mennek csak hamarabb elfáradok. A betegség neve izületi gyulladás és hetente kétszer szoktam magam szúrni. Még amikor kicsi voltam nagyon sokat csúfoltak emiatt és így szinte sosem mondtam el senkinek mi bajom van. Szóval ha egy lánynak ilyen baja van az kizáró ok?
2013. jan. 15. 22:32
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Pont nem akartam kiírni az arthitist, na mindegy. Hát, remélem tényleg nektek van igazatok :( most így az 5. sikertelen próbálkozás után elment a kedvem a dologtól ,de majd csak lesz valami.

Köszönöm mindenkinek!!!

2013. jan. 15. 22:58
 22/31 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem lenne kizáró ok, az társunkat a hiányosságaival együtt szeretjük (jó esetben) és próbálunk arról gondoskodni, hogy az élete ne csak erről szóljon a továbbiakban.
2013. jan. 15. 23:03
 23/31 anonim ***** válasza:
*a társunkat
2013. jan. 15. 23:03
 24/31 anonim ***** válasza:
Nem lenne kizáró ok :)
2013. jan. 15. 23:26
 25/31 anonim ***** válasza:

kapom a lefeléket, de őszintén elmondom. Nekem lehet hogy gondot okozna. Ismerkedésnél a külső az első amit meglátok és vagy megtetszik vagy nem. Hazudik aki szerint nem igy van. Azt mondtad, hogy nem igazán látszik, szóval lehet hogy nem is lenne gond eleinte, aztán ha a személyiség megfog akkor onnantól kezdve megszépül az illető és ilyenek nem zavarnak egyáltalán.

Mellesleg ha én az ötödik ismerkedés után feladtam volna a csajozást akkor kb a 2. nap abba is hagytam volna :D

Ne add fel, pecabot helyett hálóval próbálkozz, sok pasi van, tuti megtalálod a hozzád illőt.

24f

2013. jan. 16. 00:18
 26/31 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, ha meg nem látszik, vagy csak nagyon figyelni kell, hogy észrevegyék, akkor hol a gond? Ha meg beleszerettem, elfogadnám. 20/F
2013. jan. 16. 01:17
 27/31 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes lennék belé, akkor nem.
2013. jan. 16. 09:19
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem atópiás dermatitisem van, ez egy elég csúnya bőrbetegség, bár sokszor évekig tünetmentes. De ha kijön, akkor tele vagyok kiütésekkel, és mivel spec. rendelésre kell járni vele, kb. 2-3 hétre kapok időpontot.

Most együtt vagyok egy fiúval, 3 hónapja vagyunk együtt és kijött. Én szörnyen szégyellem és rondának látom magam, ő azt mondta, így is ugyanolyan gyönyörű vagyok, mint eddig :)

Szerintem ha normális partnert találsz, akkor neki ez nem lesz kizáró ok, csak ne add fel :)

Remélem nem baj, hogy lányként hozzászóltam :) 25N

2013. jan. 16. 09:21
 29/31 anonim ***** válasza:
0%

őszintén megmondom, levesz az értékedből de nem sokat!

f19

2013. jan. 16. 12:27
 30/31 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerintem tök jó, ha emiatt elutasít már az elején, hiszen már akkor kiderül, micsoda gyökér. Ugyanis normális, épeszű ember, egy érző lény nem utasít el emiatt. Aki meg igen, az nem érdemel meg, és valóban úgy a legjobb, ha már az elején fény derül erre, és lelép a pi.ba.
2013. ápr. 26. 02:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!