Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, az kizáró ok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bino kérdése:

Srácok, az kizáró ok egy kapcsolatban ha a lánynak van egy gyermekkori gyógyíthatatlan betegsége? (mozgássérült)

Figyelt kérdés
Tudok járni, meg meg tudok csinálni különböző dolgokat ,de nem vagyok olyan erős nem tudok annyit sétálni, futni. Valamilyen szinten persze ezek a dolgok is mennek csak hamarabb elfáradok. A betegség neve izületi gyulladás és hetente kétszer szoktam magam szúrni. Még amikor kicsi voltam nagyon sokat csúfoltak emiatt és így szinte sosem mondtam el senkinek mi bajom van. Szóval ha egy lánynak ilyen baja van az kizáró ok?
2013. jan. 15. 22:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nőszemély vagyok, de szerintem sem te tehetsz róla, ha elutasítottak. Férfi esetében nálam sem lenne kizáró ok. Nem lehet, hogy nem voltak tisztában a betegséged súlyossági fokával, és valami sokkal szörnyűbb dolgot képzeltek bele az állapotodba?
2013. jan. 15. 22:41
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

8

Ez miatt? azok nem voltak normálisak... bocs, de nekem ez a véleményem..

2013. jan. 15. 22:43
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálam lehet kizáró ok lenne,de igy látatlanban nem tudom megmondani.Sok tényezőtől is fül,pl mennyire szimpatikus meg hasonlók.
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

10

Aki szeret az mindennel együtt szeret téged, és ott segít neked ahol tud..

15/31 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, pontosan elmagyaráztam nekik a dolgot. Szerintem csak szimplán gond lennék.
2013. jan. 15. 22:44
 16/31 anonim ***** válasza:
78%
Jaj, hát akkor összeillünk, mert én sánta vagyok :)
2013. jan. 15. 22:46
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

nem hinném hogy kizáró ok lenne.

régebben (még fél éve is) úgy gondoltam én is h sose tudnék mit kezdeni egy mozgássérült lánnyal, de ez megváltozott, mikor beleszerettem abba a bizonyosba. Ő szerencsére már egészséges, de mikor lebetegedett úgy voltam ha tolókocsiba kerül sem távolodok el tőle. :)

18/31 anonim ***** válasza:
100%

15

Az ilyet ejteni kell-és nem foglalkozni vele..

19/31 anonim ***** válasza:
100%
Életem legnagyobb szerelme egy olyan lány volt, akinek hozzád hasonlóan arthitise van. Engem nem zavart. Tisztában voltam vele, hogy 5-10 éven belül műteni kell a combját és hogy kb 40 év múlva tolószékbe fog kényszerülni, de ettől én még vele akartam leélni az életemet. Az meg már egy más sztori, hogy ő nem.
2013. jan. 15. 22:52
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha elfáradnál,vinnélek az ölemben és meg is van oldva a probléma.Szóval nem kizáró ok.
2013. jan. 15. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!