Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki 17 éves, honnantól számít gerontofilnak, hány évest kell szeretnie ahhoz, hogy annak számítson?
Nem, ennek semmi köze a korkülönbséghez.
A gerontofil 50 évesen is gerontofil lesz, mert az idősekhez vonzódik szexuálisan, hiába csak 10-20 év a korkülönbség.
Nyilvánvalóan nem vagy gerontofil :)
A gerontofilok egyébként sem az 50 év körülieket szeretik.
Anno én is voltam szerelmes 50 éves férfibe.
Basszus! Lennék én az a kivétel!
F.
Nem attól vagy gerontofil ha vonzódsz egy 50 vagy 60 éves emberhez, hanem attól, ha általában szexuális izgalomba jössz az idős megjelenésű emberektől. Idős megjelenés tipikus jegyei: ősz haj, ráncos bőr, öregségi bőrhibák, öreges viselkedés, öregségi testi elváltozások (hajló gerinc, akromegália, ritkásodó haj, megereszkedő izomzat és zsír stb.)
Ha általában nem vonzanak az idős emberek, de egyvalakit megszeretsz, az nem gerontofília.
Egy 54 éves fickó nem feltétlen öreg, nézd csak meg Bruce Willist, Sylvester Stallonét vagy a nők közül az ötvenes korosztályból Michelle Pfeiffert, Monica Beluccit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!