Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki 17 éves, honnantól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki 17 éves, honnantól számít gerontofilnak, hány évest kell szeretnie ahhoz, hogy annak számítson?

Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 18:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A hangsúly a korkülönbségen lett volna. Úgy értem, ha valaki már 35 éves, akkor nyilván neki kicsit már az 'öreg' kategória. Viszont ha 37 év a korkülönbség, akkor egy tininek egy középkorú, vagy idősebb nagyobb lépés.
2013. jan. 15. 18:47
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem, ennek semmi köze a korkülönbséghez.

A gerontofil 50 évesen is gerontofil lesz, mert az idősekhez vonzódik szexuálisan, hiába csak 10-20 év a korkülönbség.

2013. jan. 15. 18:51
 13/19 A kérdező kommentje:
De én nem vonzódom egyébként úgy általában az 50-esekhez. Ő kivételes.
2013. jan. 15. 18:52
 14/19 anonim ***** válasza:

Nyilvánvalóan nem vagy gerontofil :)

A gerontofilok egyébként sem az 50 év körülieket szeretik.

Anno én is voltam szerelmes 50 éves férfibe.

2013. jan. 15. 18:54
 15/19 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom ezt minek betudni :)
2013. jan. 15. 19:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Semmi oka nincs, csak vonzódsz egy férfihez.
2013. jan. 15. 19:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Basszus! Lennék én az a kivétel!

F.

2013. jan. 19. 21:17
 18/19 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Hány éves vagy?

2013. jan. 19. 21:18
 19/19 anonim válasza:

Nem attól vagy gerontofil ha vonzódsz egy 50 vagy 60 éves emberhez, hanem attól, ha általában szexuális izgalomba jössz az idős megjelenésű emberektől. Idős megjelenés tipikus jegyei: ősz haj, ráncos bőr, öregségi bőrhibák, öreges viselkedés, öregségi testi elváltozások (hajló gerinc, akromegália, ritkásodó haj, megereszkedő izomzat és zsír stb.)

Ha általában nem vonzanak az idős emberek, de egyvalakit megszeretsz, az nem gerontofília.

Egy 54 éves fickó nem feltétlen öreg, nézd csak meg Bruce Willist, Sylvester Stallonét vagy a nők közül az ötvenes korosztályból Michelle Pfeiffert, Monica Beluccit.

2013. jan. 19. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!