Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Pár hete megismertem egy srácot akivel egy suliba járunk..találkoztunk is párszor, és elég szimpi. Elhívott randizni és igent mondtam..És az lenne a kérdés hogy hogy mondjam el ezt itthon? Még nem voltam ilyen szituációba.Szerintetek??2013. jan. 15. 18:00
2/4 anonim válasza:
szerintem még nem kell..:) csak ha picit komolyabb. :)
de amúgy te tudod de le lehet ezt egyszerűen rendezni pl.:
szia anya elhívott egy srác randira, majd nemsoká jövök ;)
3/4 anonim válasza:
elmondod neki, hogy most elmész, mert találkozol valakivel és pont.
4/4 anonim válasza:
ha legalább 15 vagy akkor: anya, van egy srác aki szimpatikus, elhívott randizni
ha alatta akkor inkább: egy barátom elhívott ide/oda..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!