Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor növesszek nagy feneket, mert az a szexi?
Figyelt kérdés
Nekem midenki mondja,hogy húú a nagy fenék a szexi meg Kim Kardashian feneke így meg úgy...
Hát nem tudom,nekem nem jön be:S Most akkor ez lett a szexi?Minél nagyobb?..
2013. jan. 15. 13:27
11/24 A kérdező kommentje:
Szerintem ez formás,nem kicsi nem is hatalmas nagy:)
2013. jan. 15. 13:40
12/24 Nueleth válasza:
Kérdező: Ezen a képen minden látszik, csak a feneke nem...:D
13/24 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem . Inkább edz , a kemény , kerek fenék jobb!
14/24 anonim válasza:
ezen a képen nem látszik semmi.. de mondom h nekem pont hogy a KICSI tetszik :)
15/24 anonim válasza:
Szerintem egyéni,hogy kinek áll jól, és kinek nem.Lehet a te alkatodhoz és arcodhoz szép.Ismerek ilyat,akinek jól áll,de annak,akit be linkeltél,neki csúnya volt...
16/24 anonim válasza:
Akit belinkeltél.Neki nem a feneke látszódik,hanem a nagy mellei!
17/24 anonim válasza:
széthuznám azt a nagy popot. fényesrenyalnám
18/24 anonim válasza:
Ha holnaptól azt kezdik híresztelni, hogy repülőből kiugrani ejtőernyő nélkül menő dolog, akkor mész ugrani?
19/24 anonim válasza:
hallod ha te megnöveszted csak a fenekedet és sz*rok neked egy nobel díjat cseszd meg :D
20/24 anonim válasza:
Sütizz be, hajrá!
Nekem nincs ellenvetésem a nagy kövér fenék ellen, persze ha kicsi karcsú derék is társul hozzá. A képen látható nő mondjuk kedvemre való. Azért több faszinak jön be a nagy kerek segg, mint azok a zombi kinézetelű betikkadt valagú múmiák. De a legjobb ha kigyúrod a fenekedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!