Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus hercegnő vagyok. Ez baj?
Szeretem a régi, romantikus filmeket és a szép ruhákat, szoknyákat, magassarkú cipőket. Az erkölcseim a helyén vannak, még szűz vagyok (dec. 24-én lettem 17)
Társaságban laza vagyok és "szabad", de idegenekkel gyakran szégyenlős és túl tartózkodó. Tudok vicces is lenni, sőt szoktam is mosolyogni, nevetni. Nem vagyok nyafka.
VISZONT!
Nem vagyok otthon a fiúsabb dolgokban, mint például sportok. Nem rajongok semmilyen "fiús" dologért, nincs tornacipőm, szakadt harisnyám stb. Nem vagyok az a fesztiválozós típus, mert gyűlölöm a koszt és a sörszagot. Szívesebben járok kiállításra vagy színházba.
Nem ülök le koszos helyekre, földre stb., nem ülök a pad támlájára, nem eszem mcdonald's és társaiban.
Szóval nem vagyok olyan hippilélek... és szexi sem.
Mit változtathatnék, hogy lazább és szexibb legyek?
Kérdésedben a válasz.Vegyél farmert,járj többet közösségbe,ülj a padtámlára..
A mc'donaldsod inkább hagyd:D
Semmi gond ezzel. Te ilyen vagy:) és ha majd szeret valaki akkor önmagadért szeressen.
Én 26 án lettem 17 >.<
Utolsó.
Mégis hogyan pimaszkodjak? Nem akarok nyomulni meg semmi, nem tudok flörtölni sem a szégyenlősségem miatt. Milyen tippjeid vannak esetleg?
Először is,nem rossz karácsony napján születni?:(
Másodszor a sport szerintem nem fiús:) Pláne ha valami táncról van szó.Talán ha sportolnál valamit,akkor lazább lennél,több önbizalmad lenne.(és most még sorolhatnám a sportolás pozitívumait tovább,de nem ez volt a kérdés)
Amúgy szerintem a többi nem igazán gond.Az meg külön jó,hogy nem eszel mekiben.
Nem vagy szexi? Pedig a ruháid szerintem már megvannak hozzá,magassarkú,szoknya..Csak hidd el,hogy az is vagy!
"és szexi sem"
Hát ezt kép nélkül lehetetlen eldönteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!