Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Romantikus hercegnő vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romantikus hercegnő vagyok. Ez baj?

Figyelt kérdés

Szeretem a régi, romantikus filmeket és a szép ruhákat, szoknyákat, magassarkú cipőket. Az erkölcseim a helyén vannak, még szűz vagyok (dec. 24-én lettem 17)

Társaságban laza vagyok és "szabad", de idegenekkel gyakran szégyenlős és túl tartózkodó. Tudok vicces is lenni, sőt szoktam is mosolyogni, nevetni. Nem vagyok nyafka.

VISZONT!

Nem vagyok otthon a fiúsabb dolgokban, mint például sportok. Nem rajongok semmilyen "fiús" dologért, nincs tornacipőm, szakadt harisnyám stb. Nem vagyok az a fesztiválozós típus, mert gyűlölöm a koszt és a sörszagot. Szívesebben járok kiállításra vagy színházba.

Nem ülök le koszos helyekre, földre stb., nem ülök a pad támlájára, nem eszem mcdonald's és társaiban.

Szóval nem vagyok olyan hippilélek... és szexi sem.

Mit változtathatnék, hogy lazább és szexibb legyek?

2012. dec. 28. 18:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
40%
Hozzám jössz feleségül? :)
2012. dec. 28. 19:33
 12/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a feleséges kérdést, aranyos volt. :)

Nem akarok beleesni abba a hibába, hogy olyan legyek, mint azok a lányok, akikkel például ma az Arénában találkoztam. Olyan bunkók, arrogánsak és nagyképűek voltak a legtöbben, hogy elment a kedvem a vásárlástól...

És nem rossz szenteste születni, már megszoktam. A húgom újévkor született, neki rossz, őt mindig részegen köszöntik fel :)

2012. dec. 28. 19:37
 13/29 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%
a színház nekem már picit hard core de amúgy nincs ezzel semmi baj.
2012. dec. 28. 19:47
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Szenteste születtél és ilyen ártatlan vagy...hát eljöttél Messiás!

De sportolsz egyáltalán? Milyen az alakod,hogy nem tartod szexinek?

2012. dec. 28. 19:49
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

MessiA

A húgodat seggrészegen :P téged meg templomban? Vicces.

2012. dec. 28. 20:09
 16/29 A kérdező kommentje:

Balettoztam és ritmikus gimnasztikáztam is. Most futok, és néha egyéb erőnléti vagy állóképességi edzéseket végzek. Viszont ehhez képest elég vékony vagyok, nem túl formás.

[link]

ilyesmi alakom van.

2012. dec. 28. 20:13
 17/29 anonim ***** válasza:
42%
Szar ügy. Részvétem az alakod miatt.
2012. dec. 28. 20:30
 18/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ne változz meg. Egy kicsit magamra ismertem benned.
2012. dec. 28. 20:32
 19/29 anonim ***** válasza:

Hehe,én meg a keveréked vagyok.:D

Szeretem a régi filmeket,szép ruhákat,szoknyákat,erkölcsel szerintem nincs gond.Társasággal ugyan ez van mint neked.

Imádom a fesztiválokat,de a kiállítást is.:D

A pad támlájával sincs gondom.:D

Am nem hinném,hogy baj az amilyen vagy.

2012. dec. 28. 20:40
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
izé, és sárkányod is van?
2012. dec. 28. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!