Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus hercegnő vagyok. Ez baj?
Szeretem a régi, romantikus filmeket és a szép ruhákat, szoknyákat, magassarkú cipőket. Az erkölcseim a helyén vannak, még szűz vagyok (dec. 24-én lettem 17)
Társaságban laza vagyok és "szabad", de idegenekkel gyakran szégyenlős és túl tartózkodó. Tudok vicces is lenni, sőt szoktam is mosolyogni, nevetni. Nem vagyok nyafka.
VISZONT!
Nem vagyok otthon a fiúsabb dolgokban, mint például sportok. Nem rajongok semmilyen "fiús" dologért, nincs tornacipőm, szakadt harisnyám stb. Nem vagyok az a fesztiválozós típus, mert gyűlölöm a koszt és a sörszagot. Szívesebben járok kiállításra vagy színházba.
Nem ülök le koszos helyekre, földre stb., nem ülök a pad támlájára, nem eszem mcdonald's és társaiban.
Szóval nem vagyok olyan hippilélek... és szexi sem.
Mit változtathatnék, hogy lazább és szexibb legyek?
Köszönöm a feleséges kérdést, aranyos volt. :)
Nem akarok beleesni abba a hibába, hogy olyan legyek, mint azok a lányok, akikkel például ma az Arénában találkoztam. Olyan bunkók, arrogánsak és nagyképűek voltak a legtöbben, hogy elment a kedvem a vásárlástól...
És nem rossz szenteste születni, már megszoktam. A húgom újévkor született, neki rossz, őt mindig részegen köszöntik fel :)
Szenteste születtél és ilyen ártatlan vagy...hát eljöttél Messiás!
De sportolsz egyáltalán? Milyen az alakod,hogy nem tartod szexinek?
MessiA
A húgodat seggrészegen :P téged meg templomban? Vicces.
Balettoztam és ritmikus gimnasztikáztam is. Most futok, és néha egyéb erőnléti vagy állóképességi edzéseket végzek. Viszont ehhez képest elég vékony vagyok, nem túl formás.
ilyesmi alakom van.
Hehe,én meg a keveréked vagyok.:D
Szeretem a régi filmeket,szép ruhákat,szoknyákat,erkölcsel szerintem nincs gond.Társasággal ugyan ez van mint neked.
Imádom a fesztiválokat,de a kiállítást is.:D
A pad támlájával sincs gondom.:D
Am nem hinném,hogy baj az amilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!