Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Romantikus hercegnő vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romantikus hercegnő vagyok. Ez baj?

Figyelt kérdés

Szeretem a régi, romantikus filmeket és a szép ruhákat, szoknyákat, magassarkú cipőket. Az erkölcseim a helyén vannak, még szűz vagyok (dec. 24-én lettem 17)

Társaságban laza vagyok és "szabad", de idegenekkel gyakran szégyenlős és túl tartózkodó. Tudok vicces is lenni, sőt szoktam is mosolyogni, nevetni. Nem vagyok nyafka.

VISZONT!

Nem vagyok otthon a fiúsabb dolgokban, mint például sportok. Nem rajongok semmilyen "fiús" dologért, nincs tornacipőm, szakadt harisnyám stb. Nem vagyok az a fesztiválozós típus, mert gyűlölöm a koszt és a sörszagot. Szívesebben járok kiállításra vagy színházba.

Nem ülök le koszos helyekre, földre stb., nem ülök a pad támlájára, nem eszem mcdonald's és társaiban.

Szóval nem vagyok olyan hippilélek... és szexi sem.

Mit változtathatnék, hogy lazább és szexibb legyek?

2012. dec. 28. 18:58
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Én összetenném kezem-lábam egy mesebeli sárkányért. Az enyémet ugyanis apának hívják és igen haragos tud lenni :)

Tudom, nem vagyok egy bombanő :S

2012. dec. 28. 20:47
 22/29 anonim ***** válasza:
hát nem vagy bombanő, szokd meg a szexuális inzultusokat emiatt
2012. dec. 28. 20:50
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi gond veled és tök normális vagy, ne változz meg, ha tényleg hasonló az alkatod, mint a képen, szerintem az nagyon is jó. 19/F
2012. dec. 28. 21:52
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Miranda Kerr, Victoria's Secret modellre azt mondani, hogy nincs jó alakja...
2012. dec. 29. 14:27
 25/29 A kérdező kommentje:
Hát, elég vékony.
2012. dec. 29. 19:29
 26/29 anonim ***** válasza:
Úgy érted, hogy ginya?
2012. dec. 29. 19:33
 27/29 anonim ***** válasza:
LÉgy laza és légy ön magad és így van jól! Te ilyen vagy, mindenki más
2013. jan. 5. 12:26
 28/29 anonim ***** válasza:

Most nemazér de szerintem tessen jól nézhetsz ki. :]

Ne változz!

2013. jan. 6. 22:41
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek!
2013. jan. 7. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!