Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus hercegnő vagyok. Ez baj?
Szeretem a régi, romantikus filmeket és a szép ruhákat, szoknyákat, magassarkú cipőket. Az erkölcseim a helyén vannak, még szűz vagyok (dec. 24-én lettem 17)
Társaságban laza vagyok és "szabad", de idegenekkel gyakran szégyenlős és túl tartózkodó. Tudok vicces is lenni, sőt szoktam is mosolyogni, nevetni. Nem vagyok nyafka.
VISZONT!
Nem vagyok otthon a fiúsabb dolgokban, mint például sportok. Nem rajongok semmilyen "fiús" dologért, nincs tornacipőm, szakadt harisnyám stb. Nem vagyok az a fesztiválozós típus, mert gyűlölöm a koszt és a sörszagot. Szívesebben járok kiállításra vagy színházba.
Nem ülök le koszos helyekre, földre stb., nem ülök a pad támlájára, nem eszem mcdonald's és társaiban.
Szóval nem vagyok olyan hippilélek... és szexi sem.
Mit változtathatnék, hogy lazább és szexibb legyek?
Én összetenném kezem-lábam egy mesebeli sárkányért. Az enyémet ugyanis apának hívják és igen haragos tud lenni :)
Tudom, nem vagyok egy bombanő :S
Most nemazér de szerintem tessen jól nézhetsz ki. :]
Ne változz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!