Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor növesszek nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor növesszek nagy feneket, mert az a szexi?

Figyelt kérdés

Nekem midenki mondja,hogy húú a nagy fenék a szexi meg Kim Kardashian feneke így meg úgy...

[link]

Hát nem tudom,nekem nem jön be:S Most akkor ez lett a szexi?Minél nagyobb?..

2013. jan. 15. 13:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem,ez rohadt ocsmány!
2013. jan. 15. 13:28
 2/24 anonim ***** válasza:
0%

jaj most akkor mindenki elkezdi szapulni a nagy fenekű lányokat a kis fenekűeket meg éltetik.:D

Nekem nagy fenekem van és szeretem.

Kérdező te meg növessz ha ennyi eszed van...(genetika.ha alapból nincs nagy feneked akkor soha nem lesz olyan.)

2013. jan. 15. 13:29
 3/24 anonim ***** válasza:
41%

A férfiak körében eddig is a szép nagy kerek fenék volt a nyerő.

24/F

2013. jan. 15. 13:29
 4/24 anonim ***** válasza:

egyrészt csak mértékkel néz ki jól szerintem

és az sem mind1 h izmos vagy hájas

2013. jan. 15. 13:30
 5/24 Nueleth ***** válasza:

Nem mindegy, hogy mi a "szexi"?:) Lehetsz csábító szerintem kis és nagy fenékkel is.:D Nekem mindig az volt a bajom, hogy széles a csípőm, azután eldöntöttem, hogy "rá se b.szok", mert nekem ez áll jól. És láss csodát, panasz még nem érkezett rá.:D

Amúgy is, kit érdekel, hogy Kim Kardashiannak mekkora feneke van?

2013. jan. 15. 13:30
 6/24 A kérdező kommentje:
enyém sem lapos,hanem kerek,csak nem ekkora hatalmas zsírlabda:D 90es csípőm van 60as derékhoz,tehát azért látszik a fenekem,nme mikroszkóppal kell keresni:D
2013. jan. 15. 13:32
 7/24 anonim ***** válasza:
Szexi bizony, nekem tetszik, ha nagy. A kicsivel sincs bajom. Növeszteni meg nem hinném, hogy lehet, esetleg rakathatsz bele implantátumot, de azt inkább ne.
2013. jan. 15. 13:32
 8/24 anonim ***** válasza:
jaj most akkor mit akarsz kérdezni??:DD
2013. jan. 15. 13:33
 9/24 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik a nagy, fúúúj tök hájas meg narancsbőrős, de ha simán nagy az is ronda. minél kisebb, aranyosabb, annál szebb :) fiú vagyok
2013. jan. 15. 13:36
 10/24 anonim ***** válasza:

Csak kíváncsi vagyok. Hogy akarod a gyakorlatban megcsinálni, hogy csak a feneked nőjön?

(Max szilikont lehet beleültetni)

2013. jan. 15. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!