Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miféle hozzáállás ez?
Nagyon unom már az olyan kommenteket, amik úgy kezdődnek h "Ha szeret"
Ugye itt most nem arról van szó, h már évek óta együtt vannak, hanem még az ismerkedési fázisnál tartanak.
Van most is egy kérdés, h a gyerek 23 éves és még nem is csókolózott aztán ezzel kapcsolatban vannak aggályai.
Mi a válasz?
Hát ha szeret....
Most ki az, aki az első csóknál már szerelmes(a kérdés a nagytöbbségnek szól, nem azoknak, akik 10 évet várnak a csókkal is), én még az első szexnél se szoktam az lenni, mi ez a baromság?
Én totál úgy nyomtam, h pár kérdés aztán már be is volt rakva a megfelelő fiókba.
Szűz?
Tuti bukó.
BTK?
Tuti bukó.
Saláta punci?
Tuti bukó.
Vevő a minden héten b.asszunk be dologra?
Tuti bukó.
Jó persze, egy szex erejéig mindenki belefér, ha meg van a kémia, de amúgy:
Tuti bukó.
Szal nem értem mi ez a "Ha szeret" dolog.
Van, aki nem csókolózik az ismerkedési fázisban, csak ha már kezd érezni valamit.
Gondolom, olyan is van, mert ilyet is hallottam, aki első látásra szerelmes.
Ha meg valaki nem szerelmes első látásra és az ismerkedési fázisban csókolózik, akkor ott tényleg nem a szerelem a döntő, hanem az, hogy zavarja-e, hogy pl. az a 23 éves még nem csókolózott.
Mondom 3 hónap, h kb. kialakuljon.
Nem fogok 3 hónapot várni az ággyal, mondjuk a csaj se, a kémia meg a szerelem két külön dolog.
akkor olvasd mostantól így:
ha szeret=ha van kémia
there. i fixd it.
" 2-3 tali után már sokat gondoltál rá,vártad a talit,izgatott voltál tali előtt stb."
Most a kérdezővel kell egyetértenem: az, hogy kezdek vonzódni valakihez, még nekem sem szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!