Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miféle hozzáállás ez?
Nagyon unom már az olyan kommenteket, amik úgy kezdődnek h "Ha szeret"
Ugye itt most nem arról van szó, h már évek óta együtt vannak, hanem még az ismerkedési fázisnál tartanak.
Van most is egy kérdés, h a gyerek 23 éves és még nem is csókolózott aztán ezzel kapcsolatban vannak aggályai.
Mi a válasz?
Hát ha szeret....
Most ki az, aki az első csóknál már szerelmes(a kérdés a nagytöbbségnek szól, nem azoknak, akik 10 évet várnak a csókkal is), én még az első szexnél se szoktam az lenni, mi ez a baromság?
Én totál úgy nyomtam, h pár kérdés aztán már be is volt rakva a megfelelő fiókba.
Szűz?
Tuti bukó.
BTK?
Tuti bukó.
Saláta punci?
Tuti bukó.
Vevő a minden héten b.asszunk be dologra?
Tuti bukó.
Jó persze, egy szex erejéig mindenki belefér, ha meg van a kémia, de amúgy:
Tuti bukó.
Szal nem értem mi ez a "Ha szeret" dolog.
Normális esetben azzal smárol az ember,aki iránt érez valamit.Ezt hívhatjuk vonzalomnak,vagy szerelemnek is.
Az,hogy te úgy nyalsz nők szájába,és úgy dugsz,mint egy állat,ösztönből,akkor nálad van a hiba...
"aki iránt érez valamit.Ezt hívhatjuk vonzalomnak,vagy szerelemnek"
Te hívhatod nyugodtan valaminek a szerelmet.
Nálam kb 3 hónap h ezt érezzem, örülök, h neked pár nap.
"BTK?
Tuti bukó.
Saláta punci?
Tuti bukó.
Vevő a minden héten b.asszunk be dologra?
Tuti bukó. "
+1
Hol írtam én olyat, h nem érzek semmit?
Épp erről beszélek, h a szerelem meg a vonzódás között nagy különbség van.
"Most ki az, aki az első csóknál már szerelmes, én még az első szexnél se szoktam az lenni, mi ez a baromság?
Te ezek szerint 1-2 tali után már ágyba is viszed az illetőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!