Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok tényleg csak a pénre buknak?
Legalább is én ezt gondolom!
Múlt hétvégén discoba odamentem egy full bomba casjhoz, hogy meghívjam valamire, dumáljunk stbstb...de aztán lekoptatott, hogy pasival van! Aztán haverral ültünk a pultnál, fizetni akartam, ott álltam X összeggel a kezembe, vártam a pultost, erre megjelent az a csaj, akit még az este elején meg akartam volna hívni vmire, és miután meglátta, hogy én mennyit fizetek (sztem legalábbis) utána hirtelen elkezdtem érdekelni!
És máshol is én azt veszem észre, hogy amint meglátják, h nem vagyok szegény, meg milyen cuccaim vannak onnantól kezdve húúú de nagyon jófej vagyok!
13.56-os voltam. Igazából... te láttál már helyes csövest?
Nekem volt már nagyon szegény barátom is, és nagyon gazdag is. A nagyon szegénnyel sem az anyagi háttere miatt lett vége a kapcsolatunknak, hanem mert egyszerűen rájöttünnk hogy nem illünk össze lelkiekben, de másfél évig együtt voltunk. Nem tehette meg hogy elvigyen vacsorázni, elvigyen nyaralni vagy meghívjon valamire, de azt kell hogy mondjam nem is nagyon hiányzott, mert mindent meg lehet oldani. Ugyanakkor a pénzes srácban viszont rendkívül zavart, hogy szórja a pénzt! Én nem vagyok gazdag, szerencsére nem is szegény. Megtehetem hogy egyszer egyszer elmenjek valahova, elutazzak pár napra, vagy vacsorázzak egyet a barátokkal, viszont amit ő csinált, azt már túlzásnak tartottam. Egy egy buliban képes volt 25-30 ezer ft-ot ott hagyni egyetlen egy szombati éjszakán, és a legkevésbé sem volt bűntudata másnap. Nem szoktam hozzá hogy mindig mindent alám tesznek, és nem is éreztem jól magam hogy mindig mindent ő fizetett, sőt néha úgy éreztem még villog is azzal neki mennyi pénze van (bocsi, a szüleinek). Lehet gavallér dolog, hogy sosem hagy fizetni, igen, de nekem akkor is jobb úgy, ha néha én is fizethetek valamit. Nekem tökéletesen megfelelegy szegényebb, vagy "közép osztályból" származó srác. Fiatal vagyok/fiatalok vagyunk, úgy is rajtunk múlik, hogy a jövőben amikor már nem a szülők keresetét költjük milyen anyagi keretek között fogunk élni.
Tegyük fel van egy nő tehát nem kis csitri, akinek van egy saját maga által teremtett ( és nem pasija által) élet szinvonala, anyagi helyzete. Az nem lesz együtt egy olyan emberrel, mert nem is olyan helyen keresgél aki esetlegesen egy fagyira sem tudná meghívni. Itt most nem a tanuló 19 éves srácokról beszélek, hanem férfiakról, akik dolgoznak,mert a kérdező is nőt írta kérdésben.
Szóval ez nem rosszindulat ha valaki ezt is nézi mikor megismerkedik valakivel, de nem is kizáró ok.
Én sem vagyok még olyan nagyon felnőtt! (még tanulok)
De ettől függetlenül elvárnám a lányoktól a feltétel nélküli szeretetet!
Hát ennek a motivációs vonala az hogy normál esetben egy csaj a biztonságot keresi a paliban mert ugye családalapítási ösztönök hajtják, csakhogy ezesetben ez nemigen állja meg a helyét mert képes lenne egy magával telsesen összeférhetetlen alakkal is jól megdugatni magát csak mert összevedelt minden méregdrága szart amit alapesetben meg nem inna mert utálja meg nem tudna összekaparni rá 1 hónap alatt se. Érdekes nézni ahogy kis hülye lotyók burítják magukba a Manhattan meg New Yorkereket pedig csövön nem lehetett volna lenyomni a tiszta whiskyt a szaros torkán azelőtt de ezzel olyan jót villantott a ringyó barinői előtt. Erről van szó az ilyen lebujokban, eleve jóízlésű ember nem jár ilyen helyre, szakadt fruskákat lehet találni utcán is kb olyan komoly kapcsolat lehet belőle mint azok akiket itt összeszedsz, vagy inkább rádragadnak mint a légy a sz*rra.
De hogy hova lhetne eljárni valójában mikor jóformán alig van közösségi élet egy ideje azt nem tom, de komolyan hiányoznak már azok a KISZ táborok amikről az öregek annyit mesélnek biztos sokkal boldogabb fiatalkora lenne itt a nagytöbbségünknek és rendes lányokkal jó kapcsolatban tapasztalná meg a lényeget. De nem lehet elvárni a mai erkölcsileg zokni síkprimitív kiskorú k*rvák közt h ilyenbe botolj úton útfélen.
Nekem is volt mr szegény és gazdag barátom is, de mindegyik lehet megfelelő. Most volt egy fiú aki elvileg komolyat akart volna tőlem, nagyon gazdag és helyes, és tudom, hogy csak meg akar fektetni, de nekem ez nem kell, úgyhogy inkább keresgélek másfele :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!