Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok akik a mackósabb pasikra buknak?
Tudom hogy szoktak lenni páran, még ha nem is sokan, nem tudom akarna e esetleg valaki velem beszélgetni pl msnen, ha privátba küldök egy címet. Nem ismerkedés az elsődleges célom, inkább az önbizalom növelés, úgy hogy olyan lányokkal beszélgetek akik nem lesznek elérhetetlenek hónapokig ha elküldök egy képet magamról.
Illetve pár jó tanácsot is szívesen elfogadnék :)
21/F
Én kifejezetten imádom a mackósabb fiúkat! Persze nem azokat akik igénytelenül kövérek, hanem azokat, akik tényleg mackósak (szóval nem az eltunyult, formát) Akkor akár lehet 100 kiló fölött is! Olyan jó egy olyanhoz odabújni!
Amúgy van barátom, de remélem azért tudtam segíteni!
Az eltunyult (nekem) aki úgy néz ki, hogy a háj alatt nincs semmi izom, emiatt olyan formátlan a teste. (vagyis amikor lóg a has, a felkar, meg minden)
Az viszont kifejezetten szexi, ha valaki olyan "kerek" típus.
Megértelek....én kb 16 évesen kicsit felhíztam, addig jó testem volt. Most hogy megnőttem ( 195cm vagyok és 93kg) kicsit azért lementek a pluszok, de a hasam még mindig nem az igazi, és egy kis cicim is van:S
1 éve kondizok, karra nagyon sokat látszik, hátra is...szóval ajánlom hogy hívd el egyik barátod és járjatok gyúrni, mellé meg úszni ha teheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!