Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok tényleg csak a pénre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok tényleg csak a pénre buknak?

Figyelt kérdés

Legalább is én ezt gondolom!

Múlt hétvégén discoba odamentem egy full bomba casjhoz, hogy meghívjam valamire, dumáljunk stbstb...de aztán lekoptatott, hogy pasival van! Aztán haverral ültünk a pultnál, fizetni akartam, ott álltam X összeggel a kezembe, vártam a pultost, erre megjelent az a csaj, akit még az este elején meg akartam volna hívni vmire, és miután meglátta, hogy én mennyit fizetek (sztem legalábbis) utána hirtelen elkezdtem érdekelni!

És máshol is én azt veszem észre, hogy amint meglátják, h nem vagyok szegény, meg milyen cuccaim vannak onnantól kezdve húúú de nagyon jófej vagyok!

2009. aug. 29. 13:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
70%
vannak ilyenek, de abszolút nem minden csaj, ne általánosíts. én pl. sose buknék egy pasira csak azért, mert pénze van. ha nem kedves, nem szimpatikus, nem vicces, akkor kit érdekel, hogy mennyi lóvéja van?
2009. aug. 29. 13:48
 2/21 anonim ***** válasza:
51%

ez ilyen nagyon bebeszélős dumának hangzik.

eleve nem discoban kell ismerkedni. Szerintem. Nem minden nő a pénzre bukik, azért mert egy vodkanarancsot vagy akármit 20 ezressel fizettél az nem azt jelenti hogy sok pénzed van, akinek van sütni valója és tényleg a lóvéra hajt az tudja, attól még lehetsz csóró.

a másik meg hogy lehet, hogy szimplán nem éredekelted őt, vagy csak válogatott a felhozatalból és a végén nálad maradt, mert te voltál számára a legjóképűbb vagy akrámi. Egy discoban aki vadászik az így csinálja, ez nem elítélendő dolog, ha már lehet miért ne válogasson.

27/N

2009. aug. 29. 13:49
 3/21 A kérdező kommentje:

Az jó, ha még vannak ilyen lányok!

Egyébként lehet, hogy én keresgélek rossz helyen?! :D

4/21 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem így van. Én pl. nem is szeretem, ha egy srác fizet nekem (még a barátomnak is ritkán engedem meg), mert utána úgy érzem, hogy tartozom. Lehet, hogy ez sem normális...

Ezek szerint te eddig "rossz" lányokkal találkoztál. Lehet, hogy nem a "full bomba" csajnál kéne bepróbálkoznod, és más tapasztalataid is lennének.

5/21 Thurston ***** válasza:
Úgy van ahogy mondod. Ilyen helyekre ilyen lányok járnak általában.
2009. aug. 29. 13:50
 6/21 anonim ***** válasza:
62%
hát igen rossz helyen keresgélsz :) én utálom az ilyen lányokat pedig én is az vok de nem bírnék egy fiúval azért együtt lenni mert h sok pénze van
2009. aug. 29. 13:52
 7/21 A kérdező kommentje:

Hát köszi!

Egyébként tanácsoltak már nekem olyat is, hogy tetssem magam "szegényebbnek", de nekem az nem megy, és abba szerintem nem lenne semmi jó, ha másnak próbálnám magam beállítani!

2009. aug. 29. 13:54
 8/21 anonim ***** válasza:
64%
A disco az egy ilyen hely. Én rosszul érzem magam, ha mindent a srác akar kifizetni, párom sem fizet mindent helyettem, sőt... néha én hívom meg mondjuk kajálni, vagy bármire, néha ő. Ez így van rendjén. Ha a srác nem jön be, nem az esetem, nem kedves, nem humoros, megértő, akkor felőlem lehet minden cucca márkás, lehet bármilyen kocsija háza vagy bármennyi pénze, akkor sem kéne.
2009. aug. 29. 13:56
 9/21 anonim ***** válasza:
76%
Igazából ezt nem lehet megítélni,saját tapasztalatból mondom hogy akár melyik lány azt mondja h ő neki nem számít a pénz az hazudik, vagyis inkább saját magát áltatja. Az elején én is ilyen voltam, sőt mai napig nem keresem a pénzes faszikat, de nincs ellenemre ha tetszik valaki és megfelelő anyagi háttere van . Előbb utóbb ha valakinek pénzes barátja van az hozzá szokik , és elő bújik a kisördög mindenkiből . :) lehet lepontozni, na de lássuk már be őszintén, ha nem számít a pénz akkor miért nem jövünk össze az utcáról egy csövessel aki nem olyan csúnya ?na ? :):)sztem meg van a válasz .
2009. aug. 29. 14:07
 10/21 A kérdező kommentje:

Ezt hogy értetted?:

" Előbb utóbb ha valakinek pénzes barátja van az hozzá szokik , és elő bújik a kisördög mindenkiből . :)"

2009. aug. 29. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!