Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogy mondjam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogy mondjam meg egy barátomnak, hogy én nem úgy érzek iránta?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy van egy nagyon jó barátom. Múltkor találkoztunk és egyszer csak váratlanul megcsókolt és közölte, hogy ő többet szeretne tőlem. Azonban én nem érzek úgy iránta.:/ Amióta az a csók volt, folyton ezen agyalok, próbálom elképzelni vele, de nem megy. Helyes, okos..minden meg van benne, de én akkor is csak egy barátot látok benne. Most a képbe jött nekem egy másik srác szóval most már muszáj a tudtára adnom, hogy nem lesz köztünk több (tudom köcsög vagyok, hogy nem mondtam meg hamarabb..de megpróbáltam, hátha kialakul bennem vmi más is iránta). Az lenne a kérdésem, hogy hogyan közölhetném ezt vele? Nem szeretném megsérteni sem mert nagyon jó barát plusz egy suliba is járunk szóval mindennap látjuk egymást.:| Azt is tudom, hogy nagyon valószínű, hogy utána már nem lesz olyan a viszonyunk mint azelőtt de, hogy közöljem vele minél kíméletesebben?
2013. jan. 13. 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyenesen, őszintén és figyelj különösen arra, hogy a férfiúi lelkületébe nehogy belegyalogolj..
2013. jan. 13. 23:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy ne gyalogoljak bele? kifejtenéd mire gondolsz? kérlek.:)
2013. jan. 13. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Minél hamarabb tudasd vele egyértelműen, hogy nem működik a dolog. Őszinteség! Nagyon fontos, tényleg legyél tapintatos, okozhat szegényke életében "törést".

"Helyes, okos..minden meg van benne" ezt szerintem mondd el neki is, nem árt az önbizalmának.

Ne várd, hogy jól fogadja a dolgot, mert nem fogja. Utána a barátkozást ne erőltesd, mert csak neki lesz szarabb.

Legközelebb majd okosabb leszel, ha fiúkkal barátkozol, ésszerűbb, egyértelműbb jeleket küldesz, hogy: nem-nem, nem fog menni.

Legfontosabb viszont: emiatt ne te érezd magadat gonosznak, minden jó elrontójának, ha van egy kis agya a srácnak felfogja, hogy mi a helyzet.

Azt se tartanám jó ötletnek, hogy az első pár héten az új sráccal előtte illegesd magad, tud az piszok rosszul esni :)

Remélem segítettem, neked és főleg a srácnak pedig minden jót.

21 F

2013. jan. 13. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát kb úgy, hogy attól mert ti nektek nem jött össze a dolog, ő még klasz ffi stb..Kb úgy tedd a dolgot, hogy ha belegondolsz fordított esetben ha te nem jösz be egy pasinak az intelligensen hogy utasit vissza..
2013. jan. 13. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!