Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy mondjam meg egy barátomnak, hogy én nem úgy érzek iránta?
Minél hamarabb tudasd vele egyértelműen, hogy nem működik a dolog. Őszinteség! Nagyon fontos, tényleg legyél tapintatos, okozhat szegényke életében "törést".
"Helyes, okos..minden meg van benne" ezt szerintem mondd el neki is, nem árt az önbizalmának.
Ne várd, hogy jól fogadja a dolgot, mert nem fogja. Utána a barátkozást ne erőltesd, mert csak neki lesz szarabb.
Legközelebb majd okosabb leszel, ha fiúkkal barátkozol, ésszerűbb, egyértelműbb jeleket küldesz, hogy: nem-nem, nem fog menni.
Legfontosabb viszont: emiatt ne te érezd magadat gonosznak, minden jó elrontójának, ha van egy kis agya a srácnak felfogja, hogy mi a helyzet.
Azt se tartanám jó ötletnek, hogy az első pár héten az új sráccal előtte illegesd magad, tud az piszok rosszul esni :)
Remélem segítettem, neked és főleg a srácnak pedig minden jót.
21 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!