Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátomnak?
Figyelt kérdés
A pasimmal 2 hónapja járunk eddig tapizás volt meg egyszer melltartó nélkül megsimizte a cicimet...félek, hogy többet akar majd én még nem szeretnék pettingelni meg ilyenek viszont megbántani sem szeretném. Mindketten szűzek vagyunk.
16/l ( a fiú is 16)
2012. aug. 24. 16:11
1/5 anonim válasza:
mond meg neki,hogy még nem szeretnéd.Ha szeret megérti.
Ha nem tud várni akkor repüljön
2/5 anonim válasza:
Egyenes beszéd a jó párkapcsolat alapja. Kamaszoknál ez nehezen megy, de belejössz.... Mondd meg neki!
3/5 anonim válasza:
Szakíts vele és majd akkor pasizz ha majd megértél rá.
4/5 anonim válasza:
Most mit pontoztok le hülye p!cs@k??? A fiú egyértelműen többet akar, a kérdező pedig még nem elég érett a testi kapcsolatra, mindketten jobban járnak ha más utat választanak. Ő rajta nem lesz a kényszer, hogy megtegye, a fiú pedig nem lesz frusztrált a visszautasítástól.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utolsó: nem szereték vele szakítani mert szertem..nemhiszem hogy egy ilyen dolog miatt kéne szakítanunk. Holnap találkozunk és megbeszèlem vele ezt az egészet.
Én nem pontoztam fel se le senkit.
2012. aug. 24. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!