Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
60-70 kilós férfiak. Hogy megy nektek a csajozás?
Írod, hogy sosem próbáltál felszedni nőt.
Hát tudod a pizza sem eszi meg magát ha te nem fogod. :D
Szóval itt rajtad áll a dolog.
ÉN csak magamról tudok mesélni amikor tinédzser voltam egy nyikhaj kis 60-70kg-os srác voltam és nem jöttem be a nőknek mert gyerekes arcom és semmi férfias nem volt bennem sajnos,ez kb olyan 19 éves koromig,utána elkezdtem máskép edzeni felmentem kb 80-82kg-ra.
De ekkor átestem a ló túloldalára és 105kg lettem 25 éves koromra.
Akkor se kellettem mert egy hájas dagadt disznó voltam,hiába izmos,erőemelő alkat.
Most visszamentem 85-re és nagyon sok jelzést kapok,hogy jól nézek ki,sokkal könnyebben megy az ismerkedés,nem is kell szinte beszélnek hozzá.
Jó ebben benne van,hogy belsőjátékomat is fejlesztettük hozzá.
De pl egy bomba nő csak izmos pasikkal ismerkedik,nekem mondták,hogy nekik 80 alatt a férfi nem férfi,legyen hozzá borostás,adjon magára,kigyúrt.
De egy 60 kilós srác nagyon gáz,minimum 75 kell lenni de jobb a 80-88kg,mert ezt szeretik.
Vékony pasikat általában kigúnyolják én már láttam ilyet a srácot úgy elküldte a csaj,hogy lestem, ,,mit akarsz itt ezzel a göthös kisfiús testeddel,menj edzeni és ha felszedtél minimum 15-20kg talán szóba áll veled egy nő,addig meg marad a kezed".
Halál komolyan néztem,hogy huhhh áldom az eget,hogy izmos vagyok és nem vékony komolyan,szerintem én még ma is szűz lennék ha nem kezdek el edzeni tizenévesként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!