Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is így van ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is így van ez? (csajozás)

Figyelt kérdés

Ha megvan köztem és a kiszemeltem közt a szemkontaktus, azaz szemezünk, akkor direkt módon szólítom meg. Ha nem vett rólam tudomást akkor indirekt. Vagy bármi előjel / flört nélkül is mehet a direkt mód? Aki nem értené annak pl.:

Direkt - Amikor kerek perece megmondom, hogy tetszik és ezért mentem oda.

Indirekt - Amikor valami ürüggyel kerülök vele kapcsolatba.

Kort, nemet írjatok, köszi.

2013. jan. 6. 23:15
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
lehet hogy még mindig a "Szia, van kedved beszélgetni?" kezdés a legjobb...
2013. jan. 6. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Az a lényeg, hogyan csinálod. De ha választani kell, akkor legyen inkább az indirekt.
2013. jan. 6. 23:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Direkthez nagyobb bátorság kell, indirekt viszont nehezebb sokkal. Személy szerint inkább az elsőt választanám. Szerintetek nem értékelnék? De egyébként a reflexszerű elutasítás miatt írtam ki ezt a kérdést. Erre vagyok kíváncsi. Nem hinném, hogyha elkezdek szemezni valakivel, majd odamegyek azzal a dumával, hogy szimpatikus, akkor elhajtana.
2013. jan. 6. 23:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem felejstd el a netes baromságokat és ne ''rutinokkal'' (gondolom igy tanulmányoztad,olvasgattad) vágj be nála,hanem legyél önmagad...:)
2013. jan. 6. 23:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Én azt szeretem, ha konkrét dologról kezd el velem beszélgetni, nem valami hülyeséggel jön.

Pl, megkérdezi hogy szia mizujs? Meg ilyenek, utálom ha egyből azt írja hogy tetszel, meg szép vagy. Ne csináljátok már ezt fiúk! Nem kell a közepébe vágni.

A kiszemelt fiú akivel alakuló kapcsolatom van épp az tetszik főként, hogy nem vág a dolgok közepébe. Tiszta cuki amikor, mond valamit hogy csinos vagyok, vagy belinkel egy célzásos zenét, és tereli a témát :)

15/L

2013. jan. 6. 23:36
 6/8 anonim ***** válasza:
utsó szóval sablon szövegekkel nyerje el a tetszésed.:D 15F
2013. jan. 6. 23:40
 7/8 anonim válasza:

Attól ha bevállalós csajnak tűnik, mehet a direkt ;) sokkal jobb ;)

14L

2013. jan. 9. 16:37
 8/8 anonim válasza:
vagyis "attól" nélkül, boccs, kicsit értelmetlen lett, de gondolom a lényeg világos ;)
2013. jan. 9. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!