Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is így van ez? (csajozás)
Ha megvan köztem és a kiszemeltem közt a szemkontaktus, azaz szemezünk, akkor direkt módon szólítom meg. Ha nem vett rólam tudomást akkor indirekt. Vagy bármi előjel / flört nélkül is mehet a direkt mód? Aki nem értené annak pl.:
Direkt - Amikor kerek perece megmondom, hogy tetszik és ezért mentem oda.
Indirekt - Amikor valami ürüggyel kerülök vele kapcsolatba.
Kort, nemet írjatok, köszi.
Én azt szeretem, ha konkrét dologról kezd el velem beszélgetni, nem valami hülyeséggel jön.
Pl, megkérdezi hogy szia mizujs? Meg ilyenek, utálom ha egyből azt írja hogy tetszel, meg szép vagy. Ne csináljátok már ezt fiúk! Nem kell a közepébe vágni.
A kiszemelt fiú akivel alakuló kapcsolatom van épp az tetszik főként, hogy nem vág a dolgok közepébe. Tiszta cuki amikor, mond valamit hogy csinos vagyok, vagy belinkel egy célzásos zenét, és tereli a témát :)
15/L
Attól ha bevállalós csajnak tűnik, mehet a direkt ;) sokkal jobb ;)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!