Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30-as pasik miért buktok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as pasik miért buktok a tizenévesekre?

Figyelt kérdés
(akinek nem inge nem veszi magára!:))
2013. jan. 13. 14:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"A legtöbb ilyen pasi a korosztályának nem kell, mert nem elég felnőttek, csak bulizni akarnak meg lébecolni."

Egy tökéletesen így van ahogy előttem párral leírták.

Én is egy ilyen pasi vagyok 33 éves és bár a barátnőm nem tizenéves és nem is huszon hanem annyi mint én.

De ettől függetlenül nagyon bejönnek a mai fiatal lányok értsd huszonpárévesek. Csinosak fiatalok ki nem nézi meg őket?

2013. jan. 13. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Már miért bukjak azokra? Azért hogy a sitten rohadjak néhány évet!? Na annyit nem érnek ezek a tojáshéjas porontyok.

31/F

2013. jan. 13. 14:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy: 14 felett senki nem rohad sehol

Kettő: az embernek egy idő után elmegy a kedve az érzelmileg defektes elvált gyerekes harmincasoktól

2013. jan. 13. 16:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Hülye kérdező! Mindig a csajok választanak. Látszik hogy még nem volt soha senkid! A srácok meg hülyék lennének ezt nem kihasználni.
2013. jan. 15. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!