Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as pasik miért buktok a tizenévesekre?
Frissek, üdék, még kalandvágyók.
És a legfontosabb: őszintén nyögnek.
2013. jan. 13. 14:01
mert pedofilok.
személy szerint én huszonévesen nem bukok a tizenévesekre nem hogy majd 30-as éveimben. [bár lehet h elő jön a pedo hajlam de hát akkor meg mint a dal is mondja: nyolc éves ez a legszebb kor várom a suli előtt fél egykor.. :)
2013. jan. 13. 14:02
megrekedtek egy szinten, azt hiszik, még ők is 20-onévesek, nem veszik észre, hogy elment mellettük az idő. Nekem is volt ilyen ismerősöm, még le is tagadott a korából és a 18 éveseket nézte, én meg közöltem, hogy feleannyi idősek, mint ő, vegye már észre.
A legtöbb ilyen pasi a korosztályának nem kell, mert nem elég felnőttek, csak bulizni akarnak meg lébecolni.
2013. jan. 13. 14:06
egy ismerősöm ismerőse 12 éves volt, és egy 35 éves férfival veszítette el... nemtudom miért, de valahogy a halál f*szára kívánom az ilyen pedofil patkányokat...
2013. jan. 13. 14:07
Több ilyen párt is ismerek, és nagyon jól kijönnek egymással. Persze ez mindig olyan, hogy a csaj nem az a kis agyatlan, bulizós liba, hanem intelligens, kedves, udvarias és szép. És ha a lány már betöltötte a 18-at, akkor szerintem tényleg nem szólhat senki semmit. Pedig régen én is ellene voltam, nem tetszett, de ahogy látom, ezek sokkal kiegyensúlyozottabb kapcsolatok, de ehhez tényleg az kell, hogy a fiatalabb fél elég komoly legyen, az idősebb pedig kellően fiatalos (de a 30 körüliek még eleve nem öregek, szóval ilyen gond nincs :)).
2013. jan. 13. 14:08
Mert nincs nagy igényük.Elég pár kedves szó,és már lehet őket megdönteni.Elég szánalmasak az olyan pasasok,akik nem tudnak ösze szedni a saját korukból valót és inkább fiatalabbakra hajtanak.De a kis csitrik meg is érdemlik,ha kihasználják őket.Mert hogy bele mennek...
2013. jan. 13. 14:08
5ös,attól hogy látszólag okos,még szerelmi téren egyáltalán nem biztos,hogy okos a csaj.
2013. jan. 13. 14:09
Ja, hát az előttem írók tényleg mondtak durva példákat, de én most nem a pedofilokról beszéltem. :)
2013. jan. 13. 14:09
5-ös vagyok. Persze, hogy nem biztos, hogy szerelmi téren okos a csaj. Szerintem mindkét végletre van példa, a buta kiscsajokra is, akiket a szánalmas 30-as pasi kihasznál csak, meg a normális kapcsolatra is, ahol tényleg szeretik egymást.
2013. jan. 13. 14:11
Egyetlen érvet tudnék felhozni, mert nekik még a csak jók ülső bőven elég. Még az autó, lakás, egzisztencia nem játszik náluk.
Egyébként nem kéne tojáshélyasseggű tinilány, lehet hogy van egykét keményhús hamvas barack köztük, de igazából agyilag még gyogyósak, vagy nagyon nebáncsvirág, vagy az az útálatosan öntudatoskodó kis görény, szóval vlaamelyik a kettő közül, kivételt még tinilányokban nem láttam. 20 felett már kezdenek aranyos, normálissá válni.
2013. jan. 13. 14:20
Kapcsolódó kérdések: