Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért tetszenek nektek az alacsony csajok?
(Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdést kiírtak már tudom, de akkor mindig azokat a válaszokat kapták a kérdezők, hogy, mert olyan kis
- édi-bédik
- aranyosak
- ártatlanok
- cukik
stb.
És mi van akkor, ha 158 centi vagyok de valahogy képtelenség rám ragasztani a "cuki" jelzőt? Rockdalok, szegecses kiegészítők, fekete/vörös körömlakk, bőrcuccok, motor, enyhén cinikus életszemlélet és egy csöppnyi szarkazmus is felfedezhető a szavaimban... ehhez a leíráshoz nekem nem passzol az "aranyos" szó. Egy ilyen kaliberű lány is bejönne nektek?
Aranyos: Kicsi vagy és felhúznának a faszra. Öltözhetsz macskanőnek is full szegecselt bőrbe minden nap. Amikor mondjuk egy állatra vagy egy nőre mondva pl. az aranyos nem azt jelenti. Nálam nőre azt, hogy meghúznám. És ja, a kicsiség részben a fiatalság, ártatlanság jele, ezért mondják rá. Meg még talán jó csaj is vagy, mert ha ronda, akkor mindegy hogy 2 méter vagy 1,5.
2013. jan. 12. 23:13
12/33 anonim válasza:
Nekem speciel azért tetszenek az alacsony csajok, mert ők kényelmesen, térdelés nélkül is le tudnak szopni. Előttem ne alázkodjon meg egy nő se!
2013. jan. 12. 23:16
13/33 anonim válasza:
Nekem azért teszenek mert életem nagy szerelme se nagyobb nálad. Pedig én 190 feltti vagyok.
2013. jan. 12. 23:17
14/33 A kérdező kommentje:
Huh, köszönöm ezt a rengeteg választ (pláne ilyen rövid idő alatt), akik üzit írtak, azoknak üzenem, hogy most nem nagyon szeretnék ismerkedni, mert kialakulóban van valami, de köszönöm a sok pozitív visszajelzést, még az enyhén perverzeket is.
#2 hogy értetted, hogy reméled majd felnövök?
írtátok, hogy akkor nem cuki, ha 80kg, én 57 vagyok.
2013. jan. 12. 23:23
15/33 Solarian válasza:
Szerintem így is aranyos vagy.
2013. jan. 12. 23:35
16/33 A kérdező kommentje:
milkalila ibolyám sincs, hogy ezt miből szűrted le, de mindenesetre köszönöm :)
2013. jan. 12. 23:44
17/33 anonim válasza:
Egyszerű:tele vagyunk pedofil hajlammal...mellesleg a nagy részük tényleg cuki és aranyos :$ :D
2013. jan. 12. 23:44
18/33 A kérdező kommentje:
á, értem, ez mindent megmagyaráz... és jó tudni! :P
2013. jan. 12. 23:46
19/33 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok 2 cm-el magasabb meg nálam a motort (álom de egyetem alatt nem nagyon van pénz erre) kűzdősportra cserélheted, még sose volt gond a magasságom egy párkapcsolatba se mondjuk hétköznap ált. magassarkút hordok (szegecses bőr)
2013. jan. 12. 23:51
20/33 A kérdező kommentje:
utolsó - 1. remélem lány vagy, 2. ha igen, akkor megtaláltam rég elveszett nővéremet :D én nem űzök semmilyen küzdősportot csak táncolok, nekem annyi elég. a motort meg hosszú évek alatt összespórolt pénzből vettem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!