Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiú! Jártatok már úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú! Jártatok már úgy, hogy meglepődtetetk miután az új barátnőtök levette a melltartóját előszőr?

Figyelt kérdés

Ugye a push up melltartóval csodákat lehet csinálni, pici mellből is lehet akár szilikonnak kinéző mellet s varázsolni. Volt már olyan, hogy azt hittétek, hogy nagy melle van a barátnőtöknek/ aktuális csajnak és kisebb volt?

Szerintem alapvetően nincs baj a kis mellel, az viszont gáz, amikor nagyobbnak akarják mutatni, amint ami valójában.

2009. aug. 28. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemtudom.Mire levetkőzik nekem addigra mindíg tudni szoktam mire számítsak.
2009. aug. 28. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja persze! Nagyon gáz, mikor nagyobbnak akarja mutatni!De azért megbámulód a csöcsös csajokat nem? A csajszik a fiúk miatt akarnak bögyösebbnek látszani! Azt meg észre lehet venni, hogy egy csaj nagymellű, vagy csak push up-os cicifix van rajta!
2009. aug. 28. 21:41
 3/4 anonim válasza:
Hát ha már teljesen levetkőzik, akkor nem feltétlenül a mell az amit nézek... amúgy meg én a "kis" mellű lányokat kedvelem inkább
2009. aug. 29. 01:08
 4/4 anonim ***** válasza:

énis szoktam olyan melltartót felvenni ami az amugy elég kicsi melleimet nagynak mutatja...de mire ágybakerülünk,addigra ugyis lát a pasi olyan felsőben is amihez nem veszek fel melltartót..

meg ha egy pasi a mellméretem alapján itél meg,annak le se öltözök inkább:D

2009. aug. 29. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!