Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenétek ilyen pasival?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek ilyen pasival? Érdemes beleölni időt, energiát, vagy hagyni kell? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy srác.Már tavaj is szimpatizáltunk egymással,de meghátrált mert anno a legjobb barátjával jártam egy rövidke ideig és nem akarta,hogy a barátsága rámenjen a "kapcsolatunkra".

Aztán a napokban újra megtaláltuk egymást. Lelkes volt,mondta,hogy mennyi mindent másképp lát,stb.Találkoztunk kétszer és tényleg jó volt.De semmi nem történt csókon kívül. Nem mondtuk,hogy mit akarunk egymástól,de tudjuk,mik a másik vágyai.Komoly kapcsolat és stabilitás. De valahogy nem úgy áll a dolgokhoz,mintha valóban ezt akarná.Én meg szexbe nem megyek bele úgy,hogy nem tudom,holnap mi lesz kettőnkkel.

Fogalmam sincs van-e értelme rá időt pazarolnom,úgy,hogy ennyire nem lelkes és közben talán az igazit hagyom elmenni magam mellett. Nem tudom,mit kéne tennem....

2013. jan. 12. 00:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor egyszerű! Randizz mellette másokkal is, aztán majd meglátod melyikkel hogyan alakul.
2013. jan. 12. 01:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát keress másikat! Hány éves vagy? Az írásod alapján (tavaj) olyan 14-17...van még időd pasizni.
2013. jan. 12. 06:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy,hogy a kapcsolat eleje vagy nem,de ha napokig eltűnik és sz@rik rád,akkor nem érdemes kínlódni vele.Mint írod,még csak nem is lelkes...igen,ha már most sem az,akkor mi lesz később?Szerintem keress mást,akivel nem csak az idődet pazarolod,aki örül annak hogy veled lehet!
2013. jan. 12. 07:43
 14/14 A kérdező kommentje:
25 éves leszek :)! Igen utolsó,nekem is ez a meglátásom!
2013. jan. 12. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!