Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek ilyen pasival? Érdemes beleölni időt, energiát, vagy hagyni kell? (lent)
Van egy srác.Már tavaj is szimpatizáltunk egymással,de meghátrált mert anno a legjobb barátjával jártam egy rövidke ideig és nem akarta,hogy a barátsága rámenjen a "kapcsolatunkra".
Aztán a napokban újra megtaláltuk egymást. Lelkes volt,mondta,hogy mennyi mindent másképp lát,stb.Találkoztunk kétszer és tényleg jó volt.De semmi nem történt csókon kívül. Nem mondtuk,hogy mit akarunk egymástól,de tudjuk,mik a másik vágyai.Komoly kapcsolat és stabilitás. De valahogy nem úgy áll a dolgokhoz,mintha valóban ezt akarná.Én meg szexbe nem megyek bele úgy,hogy nem tudom,holnap mi lesz kettőnkkel.
Fogalmam sincs van-e értelme rá időt pazarolnom,úgy,hogy ennyire nem lelkes és közben talán az igazit hagyom elmenni magam mellett. Nem tudom,mit kéne tennem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!