Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi kiábrándul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi kiábrándult, hím soviniszta férfi?

Figyelt kérdés

Kezd nagyon bosszantani,hogy itt nagyjából a férfiak fele hőzöng, hogy így meg úgy a nők csak a gazdag,jóképű pasikra hajtanak, míg ő szeeeeegény szerencsétlenek nem találnak nőt, miközben olyan gondolkodással rendelkeznek,amitől minden nő kifutna a világból. Szerintük minden nő egyforma,meg mind ribancok és anyagiasak, és ha valaki azt meri írni nekik hogy ő nem az,vagy beszól nekik, akkor lepontozzák.

Nem esik le nekik,hogy visszataszító a hozzáállásuk, és a legtöbb normális nő sose járna ilyenekkel?

2013. jan. 11. 12:21
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
71%
azért tapasztaljátok ezt, mert nem plázacicákhoz kellene odamenni, hanem tényleg normális csajokhoz.
2013. jan. 11. 13:09
 22/43 anonim ***** válasza:
60%
Én speciel sose plázacicákhoz mentem oda, hanem normális(nak hitt) csajokhoz. De ők is mind ilyenek, csak jobban leplezik.
2013. jan. 11. 13:13
 23/43 anonim ***** válasza:
91%
persze gondolom belőtted magad egy szintre, hogy az neked jó lesz, és kiderült, hogy nem. a szinteden keress nőt.
2013. jan. 11. 13:16
 24/43 anonim ***** válasza:
96%
furcsa módon én találtam magamnak normális csajt, nem is egyet.
2013. jan. 11. 13:17
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem csak a pasikkal van gond... nők és férfiak képviselőiből is akad egy rakás, akik kiábrándultak a másik nemből, és egyformának kiáltja ki őket. Ha jobban megfigyeled, a férfiak tipikusan arra panaszkodnak hogy a nőknek csak a gazdag, jóképű srácok kellenek, a nők meg arra, hogy a pasik csak szexelni akarnak. A felsorolt hibák mindkét oldalról leginkább a felületességre mutatnak. Ami viszont igaz is. Manapság szinte ijesztően felületesek tudnak lenni az emberek, a kommunikációs készség hiányáról meg inkább hadd ne kelljen beszélnem. Az egyik csapat a másikra mutogat és fordítva, de nem sokan néznek magukba... Engem inkább az aggaszt a legjobban, hogy olyan sokan hiszik magukról, hogy a saját igazságuk a legnagyobb igazság, és ebből még véletlenül sem akarnak engedni. A szűklátókörűség itt a legnagyobb baj.

24/N

2013. jan. 11. 13:29
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

25-össel teljes mértékben egyetértek. Az itt a legnagyobb gond, amit leírt.

25/f

2013. jan. 11. 13:31
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk megértem, hogy így állnak hozzá, én nőként is látom, hogy a nők nagyrésze sajnos ilyen, én magam is meglepődök rajta, hogy mennyien rendelkeznek ilyen felszínes gondolkodással... DE! Legalább ugyanennyi férfire is igaz ez, azt azért tegyük hozzá.

És általában azok az emberek szenvednek, akik bár magukat normálisnak tartják, mégis az ilyen felszínes nőket/férfiakat célozzák meg. Szóval azoknak van baja, akik hiába hangoztatják, hogy nekik normális pár kell, a valóságban nem a normális embereknél próbálkoznak. Csak hát ezt már bizony nehéz beismerni maguknak...

Én normális lánynak tartom magam, és felismerem, hogy melyik férfiak a normálisak, és csak ilyen pasiknak van esélye nálam, érdekes módon nincsenek is emiatt ilyen csalódásaim. Nekem abszolút jó tapasztalataim vannak, minden férfi úgy bánt velem, ahogy arról már kislányként is álmodtam, és én is úgy bánok velük.

Tényleg csak annyi a kulcsa a dolognak, hogy a külsőn túl kell látni picit, és azt nézni, hogy milyen ember a másik valójában (persze elismerem, számít a külső is, és ezt én nem is gondolom bajnak...de nem olyan értelemben számít, hogy csak a kigyúrt, tökéletes címlapmosolyú pasik jöhetnek... de fordított helyzetben én azért elvárom, hogy ne csak a belső értékeim miatt kelljek egy pasinak, hanem külsőre is)

2013. jan. 11. 13:32
 28/43 Vadkan01 ***** válasza:
82%
Az a baj, hogy kevés az igazi férfi és az igazi nő. AHOY
2013. jan. 11. 13:37
 29/43 anonim ***** válasza:
25%
#23 Hiába keresek a saját szintemen, mert ők nem a saját szintjükön keresnek. A csúnya csajoknak is jóképű, v legalább átlagos pasi kell.
2013. jan. 11. 15:16
 30/43 anonim ***** válasza:
48%
Az a baj, hogy a mai tini lányok el vannak szállva a sok hódolótól és istennőnek képzelik magukat. Na most, ha belegondolsz ezek fognak felnőni és családanyák lenni, már rosszul vagyok a gonodllattól is, hogy ilyen buta, felszínes, anyagias feleségem lesz, a rendes lányok meg nagyon ritkák és már foglaltak vagy pedig külsőre nem jönnek be. Szívás az élet.
2013. jan. 11. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!