Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális fiúk, lányok vannak?
Minden második kérdés az, hogy vannak-e még normális csajok, pasik. A senkinek nem jut eszébe, hogy esetleg rossz helyen keresgél? Én többször találkozok kedves, jófej emberekkel, mint beképzelt idiótákkal. Aki csak hülyékkel találkozik, az hol teszi ezt? :))
19/L
Ráadásul én még a Himnusznak is tudom az első versszakát! Nah???
Sőt az amerikait el tudom dúdolni!
Tádádádá dádá
A legnagyobb g*ci is tud kedveskedni és jofej lenni.Így persze hogy azt mondják rá milyen normális ember,közben meg...
Lakva ismerszik meg az ember...Persze hogy mindenki a szép oldalát mutatja először,de az majd később derül ki hogy milyen is valójában
Én nem igazán ismerek normális lányokat akik nem foglaltak,mondjuk lány ismerősöm se sok van.
A gond nem azzal van,hogy normálisak vagy sem,hanem azzal,hogy senki nem ad időt arra,hogy megismerjen.Hiába nézek ki állítólag jól,hogy ha mégis mindig félredobtak mint a törölközőt,mert mindig volt aki nyitottabb,vagy éppen közelebb van,vagy akivel jobban megértik egymást.Találkozom én normális emberekkel,csak egyikük sem kíváncsi rám.Aki kíváncsi lett volna,azzal a lánnyal nem lett volna kivitelezhető a kapcsolat.Rib@ncokra,pedig a legkevésbé sem vagyok kíváncsi,hiába kaphatnék minden napra másikat.
22/F
Alapvetően az így áll a világhoz. Antiszoc. 0, leírja önmagát.
Volt itt egy örök kötözködő skac, aki állítólag nagyon okos, sportol, csak mittudomémilyen betegsége van. Na róla sütött, hogy egy f@sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!