Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányok (esetleg fiúk) nem unják ezt?
Csak én vagyok úgy vele, hogy utálok randizni? Szeretnék egy komoly kapcsolatot, de lehetőleg valami olyan csoda folytán, hogy hirtelen benne lennék.
Szóval átugranám az egész randizást, amikor még ez a szerencsétlenkedés megy, hogy most akkor komoly a szándéka, vagy mégsem, most át fog verni, vagy nem, csak kihasznál, most akkor ezt elmondhatom neki, vagy sem, most mikor fekhetek le vele, hogy ne tűnjek r.ibancnak, de ha nem fekszem le vele, akkor be leszek gőzölve, akkor tényleg tetszem neki, vagy csak kamuzik, egyáltalán bízhatok benne?
Szóval ezeket a hülye idióta játszmákat akarom túllépni, mert én valahogy végtelenül unom, és rühellek randizni és újra meg újra eljátszani ugyanezt... Szeretnék egy kapcsolatot, amit már lehet építgetni, mert van valami alapja.
Tudom elég fura gondolat, de én vagyok így ezzel egyedül?
azt javaslom legyél türelmes, a hosszútávú kapcsolathoz fontos a türelem, empátia, kompromisszum, ha ezek nincsenek meg benned akkor ne is álmodozz hossszzzúú kapcsolatról
Értem?
Én már lassan 5 éve vagyok a párommal és néha arra gondolok, milyen jók is voltak azok a kezdeti izgalmak:))
Mi már együtt élünk, szóval nem randizgatunk, pedig de jóóó is lenne néha ;)
Persze, nem vagyok hülye, tudom, hogy randik nélkül nem lesz kapcsolat se, de már annyira elegem van belőle... Mint valami szükséges rossz, komolyan.
Voltak hosszú, több éves kapcsolataim, és azokra visszatekintve, szintén utáltam az elejét, és mikor végre úgy körvonalazódott, hogy ez már valami, akkor kezdtem el élvezni...
Annyira hülyén érzem magam, mert mindenki totál odavan a randizásért, de én komolyan már rühellem... Annyira idegtépő...
És nem, nem kaptam levelet, nem is szeretnék, kösz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!