Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más lányok (esetleg fiúk) nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lányok (esetleg fiúk) nem unják ezt?

Figyelt kérdés

Csak én vagyok úgy vele, hogy utálok randizni? Szeretnék egy komoly kapcsolatot, de lehetőleg valami olyan csoda folytán, hogy hirtelen benne lennék.

Szóval átugranám az egész randizást, amikor még ez a szerencsétlenkedés megy, hogy most akkor komoly a szándéka, vagy mégsem, most át fog verni, vagy nem, csak kihasznál, most akkor ezt elmondhatom neki, vagy sem, most mikor fekhetek le vele, hogy ne tűnjek r.ibancnak, de ha nem fekszem le vele, akkor be leszek gőzölve, akkor tényleg tetszem neki, vagy csak kamuzik, egyáltalán bízhatok benne?

Szóval ezeket a hülye idióta játszmákat akarom túllépni, mert én valahogy végtelenül unom, és rühellek randizni és újra meg újra eljátszani ugyanezt... Szeretnék egy kapcsolatot, amit már lehet építgetni, mert van valami alapja.

Tudom elég fura gondolat, de én vagyok így ezzel egyedül?

2013. jan. 7. 21:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is így gondoltam. De most már látom, hogy hülyeség.

A jelenlegi kapcsolatom azt hiszem, tökéletes lenne számodra. Egy randink volt, amikor is nem jött össze a program, úgyhogy feljöttünk hozzá. Ha már itt voltunk, szex, ittalvás, minden. Egy hét múlva elmentem a cuccaimért. Gyakorlatilag az első randin összeköltöztünk :D

Nagyon jó, nagyon szeretünk együtt lenni. De most már kezd hiányozni, hogy nem randiztunk. Próbálkozunk ugyan, de így már nem ugyanolyan. Mégis milyen randi az, ahol együtt indulunk és együtt érkezünk és semmi izgi nincs benne, mert tudjuk hogy úgyis szeret a másik és amikor hazaérünk, úgyis szex lesz, és pontosan tudja, melyik fehérnemű van rajtam, hiszen az orra előtt vettem fel.

Nyilván nem foglak ezzel meggyőzni, de az az igazság, hogy nagyon fontos a kapcsolat elején a randizás. És utólag már nem pótolható!

2013. jan. 7. 21:57
 12/14 anonim ***** válasza:

A randizasban a legnagyobb hiba ha a randit randinak hivjuk.Egyaltalan nem is kell randinak felfogni a talalkakat.

Szervezzetek kozos programokat, eljartok ide-oda, jol erzitek magatokat azt csa`.Kozben megismered.

2013. jan. 7. 22:01
 13/14 A kérdező kommentje:

Exemmel 3. randin lefeküdtünk, talán nem olyan gyors tempó, mint a tiéd (ezt valóban nehéz überelni :D) de nekünk se volt hosszas udvarlás.

Egy percig nem hiányzott. Én csak azt néztem milyen lehetőségek vannak még így a jövőben, és ha nem volt program, akkor is csak a jelenkorban zavart, hogy elmehetnénk valahova, együtt, de nem a randizásélmény hiányzott, csak hogy csináljunk valamit.

Szóval nem tudom, lehet el vagyok cseszve. De hát ez van, nincs mit tenni, marad ez... Változtatni úgyse tudok rajta.

2013. jan. 7. 22:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Én már évek óta nem randiztam. Most meg már nem is érdekel.

35 ffi

2013. jan. 7. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!