Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnöt szerezni nehezebb vagy munkahelyet?
Nekem egy évnél is tovább tartott találni egy csajt. Pont ugy csináltam a csajkeresésnél mint az átlag ember a munkakeresésnél. Szal én nem kezdtem gyurni meg ilyeneket, hogy nagyobb legyen az értékem a "huspiacon", ugy probáltam magam lenyomni a lányok torkán ahogy voltam. Az átlag ember se megy el elvégezni még egy iskolát ha mondjuk nem talál könnyen munkát, hanem addig tolja a témát, amig csak felveszik valahova.
Az egyetlen baj, hogy a lelkem egy jo része odalett ebbe a csajozósdiba és ha most nekiállok munkát keresni akkor a másik fele is odalesz, és egy kiégett roncsként fogom elkezdeni a karrieremet.
xDDD te vagy hülye, fiam,
Én is a BME-n diplomáztam, meg még több száz ember és elég döntő többségük talált munkát.
Nem tom mit tanultál de ha ez sem elég akkor tanulj meg olyat, amiből a legtöbb álláshirdetés van pl. programozó.
Kell legyen annyi eszed hogy megtanuld, nemde?
Egy álláshirdetésben ott van hogy mit kell tudni, ha azt tudod, akkor felvesznek,
de egy csajnál nincs ott hogy mit kell tudni, és ha tudod akkor is jókor jó helyen kell lenni (szerencse is kell)....
Te hány interjún voltál?
Én 2,5 hónapig kerestem melót, több mint 30 hirdetésre jelentkeztem, több mint 20 interjún voltam úgy hogy 2-3 év tapasztalatom volt.
Az is lehet hogy el kell költöznöd egy időre vidékre ahol több állást keresnek.
Évfolyamtársaidnak hogyan sikerül?
Szedd össze már magad...
hogy miért nincs melóhelyed!
1 interjú után nem is keresel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!