Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnöt szerezni nehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnöt szerezni nehezebb vagy munkahelyet?

Figyelt kérdés

Nekem egy évnél is tovább tartott találni egy csajt. Pont ugy csináltam a csajkeresésnél mint az átlag ember a munkakeresésnél. Szal én nem kezdtem gyurni meg ilyeneket, hogy nagyobb legyen az értékem a "huspiacon", ugy probáltam magam lenyomni a lányok torkán ahogy voltam. Az átlag ember se megy el elvégezni még egy iskolát ha mondjuk nem talál könnyen munkát, hanem addig tolja a témát, amig csak felveszik valahova.

Az egyetlen baj, hogy a lelkem egy jo része odalett ebbe a csajozósdiba és ha most nekiállok munkát keresni akkor a másik fele is odalesz, és egy kiégett roncsként fogom elkezdeni a karrieremet.

2013. jan. 10. 18:32
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
hülye vagy. Én diplomáztam bme-n, 4es lett a diplomajegyem mégse elég ennyi ahhoz, hogy munkám legyen. Mert még ezzel a diplomával is semmire nem jut az ember, ha nincsenek ISMERÖSEI, illetve a tanuláson kivül nem csinált semmit hallgatókorában.
2013. febr. 18. 22:33
 22/32 anonim ***** válasza:

xDDD te vagy hülye, fiam,

Én is a BME-n diplomáztam, meg még több száz ember és elég döntő többségük talált munkát.

Nem tom mit tanultál de ha ez sem elég akkor tanulj meg olyat, amiből a legtöbb álláshirdetés van pl. programozó.

Kell legyen annyi eszed hogy megtanuld, nemde?

Egy álláshirdetésben ott van hogy mit kell tudni, ha azt tudod, akkor felvesznek,

de egy csajnál nincs ott hogy mit kell tudni, és ha tudod akkor is jókor jó helyen kell lenni (szerencse is kell)....

2013. febr. 18. 22:44
 23/32 A kérdező kommentje:
hát én tudtam amit kell, mégse vettek fel...amugy gépész
2013. febr. 18. 22:46
 24/32 A kérdező kommentje:
pedig fullra kiöltözve mentem oda. Mármint nem infós szerkóba, hanem elegánsan. Meg látták, hogy nem vagyok hülye.
2013. febr. 18. 22:49
 25/32 anonim ***** válasza:

Te hány interjún voltál?

Én 2,5 hónapig kerestem melót, több mint 30 hirdetésre jelentkeztem, több mint 20 interjún voltam úgy hogy 2-3 év tapasztalatom volt.

Az is lehet hogy el kell költöznöd egy időre vidékre ahol több állást keresnek.

Évfolyamtársaidnak hogyan sikerül?

Szedd össze már magad...

2013. febr. 18. 22:58
 26/32 A kérdező kommentje:
hát én jelentkeztem már jo pár hirdetésre, de nem hivtak be egyre sem, az az 1 amire behivtak az is ugy lett, hogy kközvetitő cég hivott fel. Vidékre nem tudok menni, mert pesten van lakásom.
2013. febr. 18. 23:27
 27/32 A kérdező kommentje:
2-3 év tapasztalat azért már kicsit megváltoztatja a leányzó fekvését.
2013. febr. 18. 23:27
 28/32 anonim ***** válasza:
Akkor meg van a dolgokra magyarázat...
2013. febr. 19. 00:08
 29/32 A kérdező kommentje:
mire
2013. febr. 19. 00:13
 30/32 anonim ***** válasza:

hogy miért nincs melóhelyed!

1 interjú után nem is keresel?

2013. febr. 19. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!