Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs "alkalmam" barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs "alkalmam" barátnőt szerezni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már 17 vagyok, és még mindig nem volt párkapcsolatom. Volt osztályomból eddig 1 fiúnak sem sikerült barátnőt szerezni, lehet ez valami átok ránk..:D Már 1 évvel fiatalabb tesómnak is van, neki az osztályából, de én nem járok bulizni, sulin kívül sehova, meg ha mennék is ott sem mernék odamenni senkihez, max ha "van bennem" kicsi. De mivel nem iszok, és nem is voltam berúgva, főleg meg nem este mikor a rendőrök bármikor elkaphatnak, ezért ez sem megoldás.. Tudom muszáj lesz nekem kezdeményezni, de egyszerűen nincs önbizalmam. Meg azt is tudom, hogy nem annak kell a célnak lenni, hogy barátnő, barátnő, hanem hogy találjak 1 normális társaságot, és majd ott kialakul valami, legyek önmagam stb, de ilyen társaság félét sem tudok találni.. Nem vagyok csúnya, meg kövér sem, meg vékony sem, pont jó, csak szerintem annyi, hogy gyerekesebb arcom van kicsit, de úgy veszem észre, hogy pont most változik.. Meg nem is a külső a lényeg mindenkinél. Annyira lehetetlennek érzem, hogy legyen valami. Hihetetlen, hogy ennyire b*lfasz vagyok, egyedül nekem nem volt még az osztályban sőtt szerintem még az évfolyamban "párja"..:D Tudom ez most sajnáltatásnak hangzik, de nem az, egyszerűen ez a helyzet. Mit csináljak?? :/
2012. dec. 14. 19:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Üdvözöllek a Forever Alone-ok társaságában! Én megpróbáltam udvarolni, de nem jött össze, így még mindig nincs senkim, de ha várok egy kicsit, akkor lehet, hogy lesz! Gondolkodj Te is így! :)
2012. dec. 14. 20:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam én is ismerkedni nem is 1x, de kb 1-2 hét múlva minden olyan lánynak akivel próbálakoztam, lett barátja, engem meg otthagyva, mint ha nem is ismertük volna egymást..:D Várok én, de csak telnek az évek. 13 évesen már cikinek éreztem, hogy még nem csókolóztam, most meg mindjárt 17 leszek. :) 16 évesen meg úgy fogtam fel, hogy még 1 év eltelt, én meg még mindig egyedül vagyok.. foreveralone. :)
2012. dec. 14. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Ott rontod el, h rágörcsölsz. Sose úgy menj oda lányhoz, hogy megszerzed! Persze ne vessed el ennek lehetőségét, de nem ez az érdekes!

A másik: önismeret fejlesztés!!!

És még egy pont: a lányok lelkének megismerése általában véve is! Na meg adott személy egyéni lelkivilágára is rá kell érezni, hogy kialakulhasson valami közös.

Nem életkorfüggő!!

Csak ismerkedj az emberekkel - ennyi! És ne azon agyalj, hogy "oké, most húdelazavoltam, ezért van esélyem, és előbb utóbb valamelyik csaj ,akivel dumáltam, avval összejövök", hanem csak ismerkedj! Ne fixáld le, kivel éppen mennyire mély a viszonyod és milyen jellegű, miközben ismerkedsz minél több emberrel, köztük csajokkal is!

Az más kérdés, hogy amikor azon veszed észre magad, hogy intim helyzetben vagy egy lánnyal -minimum csók, kézfogás stb-, akkor már nem korrekt dolog mással is ugyanezt tenni, de ez evidens, gondolom. :)

2012. dec. 14. 20:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, annyi, hogy én nem görcsölök azon, hogy odamenjek, hanem nem is gondolok rá,és nem is teszem meg.. Soha nem is tettem.. Nem menne. :D Lányokkal nem is szoktam beszélgetni, mert nincs is kivel.. Max padtársammal , meg 1-2 lányhoz hozzászólok 1-2 mondat erejéig az osztályban és ennyi.
2012. dec. 14. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:

Mondom, önismeret az egyik kihagyhatatlan pont. A félszegségedet fel kell oldani előbb, ehhez fel kell fedni, mi okozza. Nem mondom , h menj pszihomókushoz, mert vannak ilyen végzettségű ismerőseim, hát mit is mondjak... :S Nem kommentálom, tisztelet a kivételnek...

Ha gondolod, írj rám, megbeszéljük. Nem vagyok pszichológus, csak kicsit több tapasztalatom van, mint neked, az önfejlesztés terén is. Nyugi, 17 évesen én is ilyen voltam. ;) 18 évesen megváltoztam, lett csajom.

2012. dec. 14. 21:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Az, hogy volt-e már párkapcsolatod szerintem nem attól függ, hogy hány éves vagy. Hanem, hogy milyen a környezeted, az élethelyzeted. A szerelem és egyéb ilyen dolgok nem jönnek egyik pillanatról a másikra, és legfőképp nem minden embernél pont mondjuk 15 éves korban. Szerintem csak várj türelemmel. Majd jön egy lány, akire érdemes lesz éveket várnod. (:

Az meg, hogy nem iszol agyba-főbe elég jó. Ezen nem muszáj változtatni csak azért, hogy... "menőbb" legyél.

Egyébként ma már a lányok is kezdeményeznek, nem csak a fiúk.

Egyszerűen csak legyél türelmes, szerezz önbizalmat, és várj. Azt mondjuk én sem tudom megmondani, hogyan szerezz önbizamat...

Amúgy még nekem sem volt párkapcsolatom. És nem zavar. Majd, ha már 30 éves szűz leszek, akkor fog. :D

16/L

2012. dec. 14. 21:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát köszi az eddigieket, hiába várok "biztos tippet/technikát" vagy bármit, az nem lesz, meg nincs is ilyen... :D Csak lesz már valami, próbálok majd úgy élni. Köszi.
2012. dec. 14. 21:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Rendben, akkor ne gondold, hogy az önismeret (és önfejlesztés) a csajozásnak is alapja, ne akard megismerni a női lelket, és ne írj számomra.

További jó stagnálást kívánok neked.

2012. dec. 15. 10:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy nem így van. Csak hagyom inkább a témát. Nem írok, ha nem szeretnél, nem akartalak megbántani.
2012. dec. 15. 11:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem haragszom.

Ettől függetlenül jelzem: dehogynem mondtad, "hogy nem így van", idézlek:

" "biztos tippet/technikát" vagy bármit, az nem lesz, meg nincs is ilyen... :D"

2012. dec. 17. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!