Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs "alkalmam" barátnőt szerezni, mit csináljak?
Ott rontod el, h rágörcsölsz. Sose úgy menj oda lányhoz, hogy megszerzed! Persze ne vessed el ennek lehetőségét, de nem ez az érdekes!
A másik: önismeret fejlesztés!!!
És még egy pont: a lányok lelkének megismerése általában véve is! Na meg adott személy egyéni lelkivilágára is rá kell érezni, hogy kialakulhasson valami közös.
Nem életkorfüggő!!
Csak ismerkedj az emberekkel - ennyi! És ne azon agyalj, hogy "oké, most húdelazavoltam, ezért van esélyem, és előbb utóbb valamelyik csaj ,akivel dumáltam, avval összejövök", hanem csak ismerkedj! Ne fixáld le, kivel éppen mennyire mély a viszonyod és milyen jellegű, miközben ismerkedsz minél több emberrel, köztük csajokkal is!
Az más kérdés, hogy amikor azon veszed észre magad, hogy intim helyzetben vagy egy lánnyal -minimum csók, kézfogás stb-, akkor már nem korrekt dolog mással is ugyanezt tenni, de ez evidens, gondolom. :)
Mondom, önismeret az egyik kihagyhatatlan pont. A félszegségedet fel kell oldani előbb, ehhez fel kell fedni, mi okozza. Nem mondom , h menj pszihomókushoz, mert vannak ilyen végzettségű ismerőseim, hát mit is mondjak... :S Nem kommentálom, tisztelet a kivételnek...
Ha gondolod, írj rám, megbeszéljük. Nem vagyok pszichológus, csak kicsit több tapasztalatom van, mint neked, az önfejlesztés terén is. Nyugi, 17 évesen én is ilyen voltam. ;) 18 évesen megváltoztam, lett csajom.
Az, hogy volt-e már párkapcsolatod szerintem nem attól függ, hogy hány éves vagy. Hanem, hogy milyen a környezeted, az élethelyzeted. A szerelem és egyéb ilyen dolgok nem jönnek egyik pillanatról a másikra, és legfőképp nem minden embernél pont mondjuk 15 éves korban. Szerintem csak várj türelemmel. Majd jön egy lány, akire érdemes lesz éveket várnod. (:
Az meg, hogy nem iszol agyba-főbe elég jó. Ezen nem muszáj változtatni csak azért, hogy... "menőbb" legyél.
Egyébként ma már a lányok is kezdeményeznek, nem csak a fiúk.
Egyszerűen csak legyél türelmes, szerezz önbizalmat, és várj. Azt mondjuk én sem tudom megmondani, hogyan szerezz önbizamat...
Amúgy még nekem sem volt párkapcsolatom. És nem zavar. Majd, ha már 30 éves szűz leszek, akkor fog. :D
16/L
Rendben, akkor ne gondold, hogy az önismeret (és önfejlesztés) a csajozásnak is alapja, ne akard megismerni a női lelket, és ne írj számomra.
További jó stagnálást kívánok neked.
Nem haragszom.
Ettől függetlenül jelzem: dehogynem mondtad, "hogy nem így van", idézlek:
" "biztos tippet/technikát" vagy bármit, az nem lesz, meg nincs is ilyen... :D"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!