Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnöt szerezni nehezebb vagy munkahelyet?
Nekem egy évnél is tovább tartott találni egy csajt. Pont ugy csináltam a csajkeresésnél mint az átlag ember a munkakeresésnél. Szal én nem kezdtem gyurni meg ilyeneket, hogy nagyobb legyen az értékem a "huspiacon", ugy probáltam magam lenyomni a lányok torkán ahogy voltam. Az átlag ember se megy el elvégezni még egy iskolát ha mondjuk nem talál könnyen munkát, hanem addig tolja a témát, amig csak felveszik valahova.
Az egyetlen baj, hogy a lelkem egy jo része odalett ebbe a csajozósdiba és ha most nekiállok munkát keresni akkor a másik fele is odalesz, és egy kiégett roncsként fogom elkezdeni a karrieremet.
Ez olyan kérdés, mint hogy:
Szaltót ugrani nehezebb vagy szépen elénekelni valamit?
Sokmindentől függ...
Attól függ mennyire szép csajt akarsz
Ha párhuzamot akarunk vonni a két dolog között,
Mindkettőnél azon múlik hogy milyen menőt akarunk.
A sokat fizetőket nehezebb megszerezni, tudás, képesség, tapasztalat kell.
Ugyan ez igaz a menő lányokra is.
A különbség az, hogy egy állásnál pontosan lehet tudni, hogy mit várnak el.
Egy nőnél ez elég homályos.
Ezt meg nem értem, hogy: "a lelked oda lett", el tudnád ezt magyarázni?
Lett barátnőd, de most nem jó az egész?
nekem két énem van.:
1. semmi esélyem a lányoknál, nem vagyok szép és mindenki jobb nálam, minek választana egy lány pont engem? NEM MEGYEK ODA HOZZÁ!
2. lehet hogy nem vagyok egy szépség, de sokan mondták hogy helyes vagyok, a jobb ruhámat vettem fel, miért ne menjek oda hozzá? may ha elküld, oda megyek egy másikhoz :)
Na most találjátok ki hogy melyik énem dominál... :(
Kínkeservesen nem érdemes csajozni.
Le kell mondanod egy időre a csajozásról.
Viszont tanulni, dolgozni azt lehet kínkeservesen, összeszorított foggal.
Ez meg fogja érni, a tudást nem veheti el tőled senki, a tudásban nem fogsz csalódni, a tudás hatalom.
Ha majd ez megvan akkor jöhet a csajozás.
Igen, vannak akinek szájába repül a sült galamb, én is ezt látom, de ezek ki fognak égni hamar, nem tudják igazán élvezni azt ami a szájukba repült, ellenben aki sokáig nélkülözött az élvezni fogja.
Kell lennie igazságnak, enélkül mi értelem lenne a létezésnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!