Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnöt szerezni nehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnöt szerezni nehezebb vagy munkahelyet?

Figyelt kérdés

Nekem egy évnél is tovább tartott találni egy csajt. Pont ugy csináltam a csajkeresésnél mint az átlag ember a munkakeresésnél. Szal én nem kezdtem gyurni meg ilyeneket, hogy nagyobb legyen az értékem a "huspiacon", ugy probáltam magam lenyomni a lányok torkán ahogy voltam. Az átlag ember se megy el elvégezni még egy iskolát ha mondjuk nem talál könnyen munkát, hanem addig tolja a témát, amig csak felveszik valahova.

Az egyetlen baj, hogy a lelkem egy jo része odalett ebbe a csajozósdiba és ha most nekiállok munkát keresni akkor a másik fele is odalesz, és egy kiégett roncsként fogom elkezdeni a karrieremet.

2013. jan. 10. 18:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ha észben jobb vagy, mint külsőben, akkor munkahelyet találsz könnyebben, ha fordítva, akkor pedig barátnőt.
2013. jan. 13. 11:18
 12/32 A kérdező kommentje:
hát én rengeteget jártam bulizni mégse akadta be csak ugy csajok, akárhogy küszködtem...szal oké, hogy a jol kinéző embereknek alap, hogy vannak csajok, de nekem meg kellett szakadni ezért is
2013. jan. 13. 11:38
 13/32 anonim ***** válasza:

Ez olyan kérdés, mint hogy:

Szaltót ugrani nehezebb vagy szépen elénekelni valamit?

Sokmindentől függ...

Attól függ mennyire szép csajt akarsz

Ha párhuzamot akarunk vonni a két dolog között,

Mindkettőnél azon múlik hogy milyen menőt akarunk.

A sokat fizetőket nehezebb megszerezni, tudás, képesség, tapasztalat kell.

Ugyan ez igaz a menő lányokra is.

A különbség az, hogy egy állásnál pontosan lehet tudni, hogy mit várnak el.

Egy nőnél ez elég homályos.

Ezt meg nem értem, hogy: "a lelked oda lett", el tudnád ezt magyarázni?

Lett barátnőd, de most nem jó az egész?

2013. jan. 13. 12:48
 14/32 anonim ***** válasza:
Nos én elmentem továbbtanulni és nem addig tolom a témát míg felvesznek valami sz@r helyre minimálbérért és 12 órázással.
2013. febr. 10. 17:08
 15/32 A kérdező kommentje:
elirtad?
2013. febr. 10. 17:09
 16/32 anonim ***** válasza:
igen, én is kíváncsi lennék arra, hogy mi az, hogy a lelked odalett? Lealáztak, kihsználtak? Elkeseredtél?
2013. febr. 18. 17:22
 17/32 A kérdező kommentje:
aha...megkeseredsz mint annak a rendje, mert mindent vért izzadva küszködve kell kiszenvednek, mig másoknak a normális életük-nevelésük-gondolkodásuk-önérzetük miatt sokkal természetesebben megy.
2013. febr. 18. 18:12
 18/32 anonim ***** válasza:
ez van ezt kell szeretni és e szerint élni. Ha változtatni nem tudsz rajta, akkor marad az elfogadás. Kb mint az ember kinek levágják a lábát. Sosem fog visszanőni neki, műlábat kaphat de az nem lesz 100%os, szóval kénytelen belenyugodni és elfogadni a helyzetét.
2013. febr. 18. 18:18
 19/32 anonim ***** válasza:

nekem két énem van.:

1. semmi esélyem a lányoknál, nem vagyok szép és mindenki jobb nálam, minek választana egy lány pont engem? NEM MEGYEK ODA HOZZÁ!

2. lehet hogy nem vagyok egy szépség, de sokan mondták hogy helyes vagyok, a jobb ruhámat vettem fel, miért ne menjek oda hozzá? may ha elküld, oda megyek egy másikhoz :)

Na most találjátok ki hogy melyik énem dominál... :(

2013. febr. 18. 20:44
 20/32 anonim ***** válasza:

Kínkeservesen nem érdemes csajozni.

Le kell mondanod egy időre a csajozásról.

Viszont tanulni, dolgozni azt lehet kínkeservesen, összeszorított foggal.

Ez meg fogja érni, a tudást nem veheti el tőled senki, a tudásban nem fogsz csalódni, a tudás hatalom.

Ha majd ez megvan akkor jöhet a csajozás.

Igen, vannak akinek szájába repül a sült galamb, én is ezt látom, de ezek ki fognak égni hamar, nem tudják igazán élvezni azt ami a szájukba repült, ellenben aki sokáig nélkülözött az élvezni fogja.

Kell lennie igazságnak, enélkül mi értelem lenne a létezésnek?

2013. febr. 18. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!