Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a csajok is folyton megnézik a pasik fenekét, de ezt letagadják?
Figyelt kérdés
Mi pasik bezzeg nem tagadjuk le, hogy megnézzük a csajok domborultait elől-hátul. Nekik is odasiklik a pillantásuk, látom az utcán elégszer, mégis tagadják. Pedig a rövidnadrágban domborodó pasifeneket alaposan megszemlélik.2009. aug. 28. 11:27
11/13 anonim válasza:
Miért nem hiszitek el, hogy van akit tényleg nem érdekel?? A saját őasim fenekét szeretem, de nem azért választottam mert olyan jó neki... Hanem azért ami az agyában van... Ettől nem leszek megfoghatatlan, mindenkiek más tetszik.
12/13 anonim válasza:
Hehe... én is meg szoktam nézni! xD Egy volt otársam (lány) mondta: nézd már milyen feneke van már xy-nak (szintén otárs volt), mint egy lánynak! Na egen, azért néha beszélgettünk ilyenekről:D Azt se tagadom le, ha jó a pasi feneke akkor kicsit beindul a fantáziám. Na nem kell "olyan rosszra" gondolni, csak például milyen lenne megfogni xD
14/L
13/13 anonim válasza:
Én is megnézem, és nem tagadom le!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!