Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a pasik meg szokták nézni a lábujjaitokat? Mit gondoltok, amikor megnézik?
Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 08:36
1/11 anonim válasza:
Megint te vagy az a betegek lábmániás....
2/11 A kérdező kommentje:
Neked mi bajod van??
2011. júl. 23. 09:06
3/11 anonim válasza:
nem,remélem nem. dínó lábujjaim vannak
4/11 anonim válasza:
xDD első!!!!
Nemszoktam órákon át azt bámulni,de azért aztis megnézem mint minden mást egy lányon!
Ha valakinek szép ápolt lába van egy szép mezítlábas papucsban az tetszik!De az ilyen undorító koszos körmű elhagyagolt lábaktól hányi tudnék!De nem-e szerint választok!A mostani bnőmnek mondjuk úgy hogy átlagos lába van!
5/11 anonim válasza:
Nekem szép lábujjam/lábfejem van... De nem gondolok semmit ha megnézik.
7/11 Nelly3 válasza:
nekem nem tetszett lábujjam..ezért levágtam így nincs vele probléma
8/11 anonim válasza:
én is mindenkinek megnézem :) a sajátjaimat ..hát nem mutogatom. műtöttek és nem egy szép látvány. nyáron balerinacipőt hordok, a lábfejem szép :))
9/11 anonim válasza:
Én megszoktam nézni, mert sok mindenről árulkodik, például, ha valakit nem ismerek még, de például meg lehet mondani, hogy ki focista, balerina, ki az aki állandóan magassarkút hord. Meg azért az ápoltság se utolsó dolog. :)
10/11 anonim válasza:
De jó hogy alig válaszolnak a kérdésre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!