Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire találjátok cikinek, ha egy srác diákmunkázik, hogy legyen költenivalója?
Az sem ciki, ha diákmunkázol és az sem ciki, hogy a diákmunkán belül milyen munkát végzel.
Nem értem, hogy a munka miért lenne ciki.
11es ez milyen hülye felfogás. :O
én 2évig diák munkáztam és nagyon jó érzés volt,hogy ha kellett 1 cipő,kellett 1 nadrág,kellett bármi akkor nem anyukámékkal vetettem meg.vagy elmentünk pizzázni-kajálni,mozizni,csavarogni,bulizni...bárhova akkor jó volt a saját pénzemet költeni...azért 1fiatalnak vannak ilyen kis "luxus igényei" és nem árt ha 'belekóstol a munkába és rájön,hogy milyen könnyű elkölteni a pénzt és most nem arról beszélek,hogy minden "vackot" meg kell venni...meg nem mindenkinek nyomnak zsebpénz a kezébe.
Bocsánat, (örülök).
Páran akik írtak, tudnának kort is mondani?
Én 17 éves vagyok.
Mint ahogy az előttem szólók is mondták egyáltalán nem ciki. Sőt dícsérnivaló :)
Egyébként 16 éves létemre 3 éve dolgozom minden nyáron. Annyi különbséggel hogy én anyukámnál.(Étterem) Kb ugyanennyi ideje apám kitalálta hogy kapjak zsebpénzt és azt osszam be. Nos most ott tartunk hogy magamnak fizetek szinte mindent(tisztasági szerek, néha a napközbeni kaja, néha ruhák, bulizás stb.) De az alapdolgokat megkapom. És valahogy jobban érzem magam így. Nem kell a szüleimtől kuncsorogni egy kis pénzt ha el akarok menni valahova vagy ha meg akarok venni valamit. És most karácsonykor a fizetésemből hihetetlen jó érzés volt Omega koncertjegyeket venni a szüleimnek.
Szóval ha találsz egy jó munkát, hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!